Kuva: AOP

Viihdemaailman huipulle syntynyt uusi pari? Katso paljonpuhuvat kuvat

11.07.2019 19:00 - Iiro Myllymäki

Poppari Dua Lipa ja malli Anwar Hadid on kuvattu läheisissä tunnelmissa.

Viihdemaailman huipulle näyttää syntyneen uusi pariskunta. Poppari Dua Lipa, 23, ja malli Anwar Hadid, 20, on nähty viime päivien aikana yhdessä läheisissä tunnelmissa. Viime viikonloppuna kaksikko bongattiin halailemassa toisiaan British Summer Time -festivaalilla yleisön joukossa. Dua Lipan ja Anwar Hadidin keskinäinen kemia suorastaan huokuu näistä kuvista.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Nyt kaksikko on kuvattu poistumassa malli Gigi Hadidin kotona järjestetystä illanvietosta yhdessä. Anwar Hadid on Gigi Hadidin pikkuveli.

(kuva: AOP)

Dua Lipa on saavuttanut maailmanmainetta muun muassa hiteillään New Rules ja IDGAF. Hänet palkittiin parhaan uuden artistin Grammy-palkinnolla helmikuussa. Anwar Hadid on Hadidien mallisisaruskatraan nuorin. Mies on poseerannut esimerkiksi Teen Voguen ja Vogue Man Arabian kansissa.

Dua Lipa erosi pitkäaikaisesta on-off-poikaystävästään Isaac Carewista vasta kesäkuun alussa, kertoo Harper’s Bazaar -lehti. He juhlivat yhdessä vielä toukokuun Met Galassa.

(kuva: AOP)

TMZ kertoo, että heti eron aikoihin Dua Lipa läheni Anwar Hadidin kanssa. Musiikki-innostus yhdisti kaksikkoa, sillä myös Hadid tekee musiikkia. Anwar Hadid julkaisi ensimmäisen albuminsa huhtikuussa, mutta ei ole saavuttanut musiikillaan mainittavaa menestystä. Siinä missä Dua Lipan isointa hittiä (New Rules) on striimattu Spotifyssa yli miljardi kertaa, Anwar Hadidin suosituin kappale palvelussa on kerännyt vain 113 000 kuuntelua.

Kesäkuun loppupuolella suhdehuhut saivat pontta, kun Dua Lipa nähtiin Anwar Hadidin syntymäpäiväjuhlilla. Heinäkuun alussa kaksikko osallistui yhdessä Nordoff Robbins O2 Silver Clef Awards -tilaisuuteen, vaikkakaan he eivät saapuneet punaiselle matolle yhdessä. Kaksikosta otettiin tilaisuudessa kuva, jossa Hadid pussaa Lipaa poskelle. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Vaikka parista on levinnyt monia paljonpuhuvia kuvia, kumpikaan ei ole vielä vahvistanut suhdetta julkisesti.

Lue myös: Suosittu popkaunotar lomaili Lapissa, fanit ylistävät kuvia - "Maaginen paikka!"

Lue myös: Laulajien kuuma yhteistyö johti romanssiin - kuhertelivat avoimesti kadulla

Lähde: Harper's Bazaar

Uusimmat