Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen julkaisi samaistuttavan kirjoituksen: "Me halutaan helposti jotain muuta"

28.06.2019 09:45 - Reija Saarinen

Teittisen mukaan hän on oppinut rakastamaan kehoaan ja meneekin rakkaus edellä myös treenisuunnitelmissa.

Eevi Teittinen, 30, julkaisi ihastuttavan bikinikuvan, jonka yhteydessä on erittäin tärkeä sanoma. Kuvatekstissä Teittinen nimittäin avautuu kehostaan ja siitä, kuinka hänkin aikoinaan laittoi sen koville, liian koville.

"Olen vaatinut joskus keholtani paljon. Nykyään vaadin sopivasti ja rakkaus edellä. Jokainen vaihe elämässä opettaa jotakin. Opin kilpaurheilun kautta hyväksymään ja rakastamaan omaa kehoa ehdoitta. Se kokemus on korvaamaton tätä kasvua varten. Me halutaan helposti aina enemmän ja jotain muuta. 

Harvoin ollaan tyytyväisiä itseemme. Jos koskaan ei opettele hyväksymään ja olemaan tyytyväinen, on ikuisessa tyytymättömyyden loukussa. Find yourself and love it. Oon tänä päivänä tyytyväisempi omaan kehooni, kuin silloin. Ehkä siksi, että täydellisyyden tavoittelu ei tuu koskaan antamaan mitään. Be proud. Tee oman elämäsi menestystarina. Pidä huolta ajatuksistasi ja tunteistasi. Kaikki muu tulee perässä", Teittinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Päivitys on saanut monet avautumaan omista kokemuksistaan. Kommenttien perusteella monilla on olut elämänsä aikana vastaavanlaisia kokemuksia.

"Mullekkin joskus se ittensä ruoskiminen ja täydellisyyden tavoittelu oli asia jota jahtasin. Huomaan edelleen joskus palaavani samoihin ajatusmalleihin, kunnes muistan että keho on kokonaisuus ja välillä se tarvitsee myös lepoa", eräs käyttäjä muun muassa kommentoi.

"Niin totta", jatkaa sen sijaan toinen.

Päivityksen pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: MTV: Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin yhteishaastattelu sai härskin käänteen: "Olen kielimiehiä"

Lue myös: Eevi Teittinen ensikohtaamisesta Teemu-puolisonsa kanssa: "Se oli kuin jostain Disney-elokuvasta"

Kilpailut

Uusimmat