Kuva: AOP

Melania Trumpin kerrotaan inhoavan elämäänsä:" Jos hän voisi, hän lähtisi"

03.06.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Donald ja Melania Trumpin liitto on kestänyt yli 20 vuotta.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin, 72, vaimon Melanian, 49, kerrotaan lähteiden mukaan olevan erittäin tyytymätön elämäänsä tällä hetkellä presidentin puolisona. Asiasta uutisoi muun muassa Marie Claire -julkaisu. 

Parin avioliitto on noussut säännöllisesti tapetille ikäeron sekä pettämiskohujen vuoksi. Viime vuonna aikuisviihdetähti Stormy Daniels kertoi hänellä olleen suhde Donald Trumpin kanssa silloin, kun Melania Trump oli juuri saanut heidän poikansa. Julkisuudessa kohistiin siitä, että presidentillä on ollut useita avioliiton ulkopuolisia suhteita. 

(kuva: AOP)

Lähteiden mukaan Melania on sinnitellyt miehensä rinnalla, mutta haluaisi kuitenkin erota. Julkaisun mukaan nainen ei halua tehdä sitä miehensä presidenttikaudella. 

- Hän on erittäin tyytymätön omaan elämäänsä tällä hetkellä. Jos hän voisi, hän jättäisi Donaldin ja olisi vain poikansa kanssa, perheen lähipiiristä kuiskitaan. 

Parin suhdetta on puitu paljon viime vuosina, koska pari vaikuttaisi etääntyneen toisistaan täysin. Donald Trumpin ja Melanian kerrotaan nukkuvan aina eri makuuhuoneissa ja elävän täysin erillistä elämää. Kuilu heidän välillään on vain kasvanut pettämiskohun jälkeen. 

- Melania haluaa erillisen kyydin kotiinsa ja edustustilaisuuksiin. Hän myös tapaa miehensä vasta lentokoneessa, jotta hän välttyisi yhteiskuvilta, lähde lisää. 

Melania Trumpin on nähty pyyhkäisevän miehensä käden pois, jos tämä on yrittänyt koskettaa häntä. Sen lisäksi nainen on usein esiintynyt hymyttömänä miehensä rinnalla. 

Pari tapasi toisensa 1990-luvun alkupuolella yökerhossa. Pari meni naimisiin vuonna 2005 ja heillä on vuonna 2006 syntynyt pika Barron. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Ihmiset pöyristyivät Melania Trumpin edustusasusta - "Lähtikö hän kylpytakissa ulos?"

Lue myös: Donald Trumpin poika Barron, 13, muistuttaa isäänsä päivä päivältä enemmän - hiustyyliä myöten

Lähde: Marie Claire 

Uusimmat