Kuva: AOP

Meghanin ja Harryn tapaaminen ei ollut sattumaa? Herttuattaren väitetään suunnitelleen koko jutun

27.05.2019 20:45 - Katariina Auvinen

Herttuatar Meghanin kerrotaan tehneen todella paljon töitä sen eteen, että hän saisi englantilaisen poikaystävän.

Tuoreet vanhemmat Britannian prinssi Harry ja herttuatar Meghan nauttivat parhaillaan vauva-arjesta. Parin esikoinen syntyi muutama viikko sitten. Meghan Marklen tarina ryysyistä rikkauksiin on kuin satukirjasta konsanaan, mutta kaikki ei ollutkaan tietojen mukaan sattumaa. 

Sen sijaan moni entisen näyttelijän Meghan Marklen lähipiiristä on paljastanut, että nainen suunnitteli järjestelmällisesti haluavansa brittiläisen ja rikkaan aviomiehen. Kun pari tapasi yhteisissä juhlissa, Meghanin kerrotaan nähneen prinssi Harryssa tilaisuutensa tulleen, kertoo Daily mail -julkaisu. 

Tietojen mukaan Meghan Markle olisi valinnut tarkasti ihmiset, joiden kanssa hän halusi pitää yhteyttä, koska mieli kohota superjulkkikseksi. Televisiojuontaja Lizzie Cundy oli Marklen ystävä muutama vuosi sitten. 

- Hän kertoi hyvin määrätietoisesti haluavansa Britanniassa julkkikseksi ja toivoisi itselleen englantilaista poikaystävää, Cundy kertoo. 

Televisiojuontaja kertoi, että kun Meghan alkoi seurustelemaan Harryn kanssa muutama vuosi sitten, nainen lopetti yhteydenpidon Cundyyn. 

- Hovista varmasti ohjeistettiin, ettei hän saa pitää yhteyttä keneenkään, joka on median kanssa tekemisissä tai töissä, juontaja arvelee. 

Lue myös: Meghan ja Harry saattavat kasvattaa vauva Archiesta vegaanin - kuningattarella vahva mielipide

Lue myös: Meghan Marklea syytetään Kylie Jennerin kuvan matkimisesta - katso ja vertaa

Lähde: Daily mail 

Uusimmat