Kuva: Instagram

Nainen haluaa olla kuin Kim Kardashian - on suurentanut takapuoltaan ja poistanut kylkiluitaan

20.05.2019 17:15 - Reija Saarinen

Jennifer Pamplona ei aio lopettaa kehonsa muokkaamista.

Jennifer Pamplona, 26, on käyttänyt tähän mennessä lähes 60 000 euroa näyttääkseen idoliltaan, Kim Kardashianilta. Rahat ovat menneet erilaisiin operaatioihin, joita Pamplonalla on takaan jo 25.

Tietojen mukaan naiselta on muun muassa poistettu kahdeksan kylkiluuta. Sen lisäksi hänelle on tehty pepunkohotus, jotta hän saavuttaisi mahdollisimman tarkasti sen vartalomuodon, joka Kardashianilla on.

Nainen itse on onnellinen leikkausten tuloksista. Hänen mukaansa ne saavat hänen kehonsa näyttämään siltä, kuin hän treenaisi jatkuvasti.

- Kehoni näyttää siltä, kuin kävisin säännöllisesti kuntosalilla. Todellisuudessa en käy lainkaan. Olen onnellinen ja tunnen oloni erittäin hyväksi. Toki tiedostan sen, että esimerkiksi peppuni on käynyt läpi lukuisia kauneusleikkauksia, mutta luotan lääkäreihini.

Naisen mukaan kaikki sai alkunsa sen jälkeen, kun hänen tuttavansa vertasivat hänen ulkonäköään maailman kuuluun tosi-tv-tähteen.

- Nykyään ihmiset sekoittavat minut Kimiin jatkuvasti. Monet luulevatkin, että olen perheen kadoksissa ollut sisko. Ainoa ero meissä varmaan onkin se, että minä olen kertonut aina avoimesti kaikista kauneusleikkauksista, joissa olen käynyt.

Pamplona ei omien sanojensa mukaan aio lopettaa kehonsa muokkaamista.

- Leikkaukset ovat intohimoni. En aio koskaan lopettaa niitä, hän sanoo painokkaasti.

Muutamia kuvia naisesta pääset katsomaan alta.

View this post on Instagram

Shooting For @telemundo Stay Turned 💫🎥

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Lue myös: Kim Kardashian teki yllättävän siirron - opiskelee parhaillaan lakimieheksi!

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat