Kuva: Shutterstock

Skorpioni elää muutoksessa ja kaksonen nauttii rauhasta - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

30.04.2019 17:45 - Bauer Media / Katariina Auvinen / Emmi Moilanen

Toukokuu on monelle merkille aika, jolloin kannattaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

Voice.fi julkaisee kuukausittain horoskoopin, josta selviää, mitä tulevalle kuulle on luvassa. Lue alta, mitä tähtimerkit kuiskivat sinulle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toukokuussa härkä tuntee energiatasojensa olevan huipussaan. Kevään lapsena merkin edustajat muutenkin kokevat heränneensä viimeistään nyt eloon pitkän talven jälkeen. Vaikka härkä ei malta odottaa kesälaitumille kirmaamista, mieli tulisi silti malttaa pitää vielä arjen kiemuroissa.

Vaikka energisyys on härällä kohdallaan, viime kuun seesteinen kausi kostautuu hieman ja näköpiirissä voi olla vastoinkäymisiä kunnianhimoisten tavoitteiden saralla. Olivatpa suunnitelmasi siis millaisia hyvänsä, muista pitää oma pääsi, äläkä anna muiden pahansuopien puheiden lannistaa.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Huhtikuun loppupuoli ja erityisesti pääsiäinen hellivät kaksosen mieltä – lepo, oma aika tai ystävien ja perheen seura on tehnyt tehtävänsä. Nyt on otollinen aika suunnata katse mukavuusalueen ulkopuolelle ja heittäytyä inspiraation sekä unelmien vietäväksi.

Toukokuussa kaksosen menestyy hyvin omissa suunnitelmissaan ja siksi esimerkiksi uuden harrastuksen aloittaminen tai uusiin ihmisiin tutustuminen kannattaa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu on kokenut kuluneen kevään rankkana, eikä huhtikuu tehnyt poikkeusta. Yritä päästää lannistuneesta mielialasta irti, sillä myös rapu on kesän lapsena energisimmillään kesäkuukausina.

Ryhdy rohkeasti toimeen ja pian saatat huomata, että puhkut aivan uudenlaista tarmoa juuri niitä asioita kohtaan, jotka olet kokenut kuormittavana pitkän talven ja kevään mittaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka leijona nauttiikin tulimerkin edustajana lisääntyvästä lämmöstä, saattaa hän kokea toukokuussa normaalia voimakkaampaa turhautumista, sillä mikään kuun vaiheessa aloitettu projekti tai tavoite ei tunnu menevän maaliin. Vaikka mukavasti sujuneen kevään jälkeen asiat juuri tällä hetkellä saattavat tuntua junnaavan paikoillaan, älä menetä malttiasi.

Kunnianhimoisen leijonan yksi tärkeimmistä tavoitteista onkin oppia pitkäjänteisyyttä ja sietämään sitä, ettei hän voi aina pitää kaikkia lankoja omissa käsissään. Tätä hän sai tosin maistaa jo hieman viime kuussa – nyt opit alkavat pikkuhiljaa kantaa hedelmää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen kevät on näyttänyt erinomaiselta ihmissuhderintaman kannalta. Hyvä energia tällä saralla jatkuu ja tunnut vetävän puoleesi myös uusia mahdollisuuksia normaalia enemmän.

Antaudu positiivisen tunteen vietäväksi, sillä toukokuun tapahtumilla saattaa olla yllättävän suuri vaikutus tulevaa kesää ja lomakautta ajatellen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka stressaa loppukeväästä normaalia enemmän, sillä hän on mukavuudenhaluisena lykännyt tärkeitä velvollisuuksia viime tippaan. Tästä ei kuitenkaan pidä huolestua liikaa, sillä tunnollinen ja herkkä vaaka yltää erinomaiseen suoritukseen myös paineen alaisena.

Pahimman stressin lauettua vaaka haluaakin keskittyä vain asioihin, jotka tekevät hänet hyvälle mielelle. Pyhitä erityisesti loppukuu ystäville, harrastuksille ja hyvälle ruualle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionille on luvassa muutosten kuukausi. Kesä on kiireinen, joten viimeistään nyt kannattaa ottaa aikaa itselle ja ladata akkuja. Kannattaa myös miettiä, onko työ- tai parisuhderintamalla pohtimasi asia todella niin tärkeä, että siihen kelkkaan kannattaisi lähteä. Rauhoitu viettämällä aikaa kavereiden kanssa, pitkillä kävelylenkeillä ja jätä bilettäminen vähemmälle.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Ikuisena etsijänä ja seikkailijana tarvitset enemmän haasteita. Haasteita on tulossa toukokuun aikana ja niihin kannattaa suhtautua avoimin mielin. Tällä kertaa älä epäröi vaan tartu haasteisiin nopeasti ja ennakkoluulottomasti. Sinkkuna viihtyville jousimiehille on rakkausrintamalla luvassa säpinää. Jos olet parisuhteessa, kannattaa panostaa yhteiseen aikaan.

Kauris (22.12.-19.1.)

Viime kuussa et säntäillyt suuna päänä suoraan tulta päin ja nyt päätöksesi kantavat vihdoin hedelmää. Olet myös huomannut, että kaveripiiristäsi erottuu yksi ystävä yli muiden. Vaali tätä ystävyyttä ja panosta yhteiseen aikaan ennen kesälomien kiireitä. Työrintamalla saat vihdoin vaadittua arvostusta, joten jaksa vielä pieni hetki puristaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kevät on muutosten aikaa ja vesimiehelle se on erityisen raskasta. Luovana seikkailijana vesimiehien on vaikea pysytellä paikoillaan, kun valo lisääntyy ja kevät tekee tuloaan. Nyt maltti on kuitenkin valttia. Sinkkuna viihtyville vesimiehille toukokuu on toiveiden kuukausi, sillä elämääsi putkahtaa eräs henkilö, jonka olet jo pitkään halunnut tavata. Parisuhteessa oleville vesimiehille kuu on seikkailujen kuukausi. Suhde saa uutta liekkiä keskivaiheilla.

Kalat (19.2.-20.3.)

Nyt kannattaa panostaa omaan hyvinvointiin ja tehdä niitä asioita, joista todella nautit. Olet huolehtinut muista tarpeeksi, joten ota nyt aikaa itsellesi. Milloin olet viimeeksi käynyt tapaamassa ystäviäsi? Tavatkaa vaikkapa hyvän ruoan ja kiireettömän illan merkeissä.

Oinas (21.3.-19.4.)

Olet onnistunut suututtamaan erään läheisesi kärkkäillä ja ehkä ajattelemattomalla mielipiteelläsi. Mieti tekojasi ja puhukaa asiat halki, mutten se jää vaivaamaan niin sinua kuin läheistäsi. Nyt on aika luoda jo katsetta kesään, joka tulee olemaan sinulle merkityksellisempi kuin nyt osaat arvatakaan. Toukokuun loppupuolella kiire on pahimmillaan, mutta se helpottaa kesää kohden.

Lue myös: Nopeimmin tulistuvat horoskooppimerkit listattiin – riidat vaarassa rasittaa erityisesti parisuhdetta

Lue myös: Stressiherkimmät horoskooppimerkit listattiin – katso, oletko taipuvainen asioiden ylianalysointiin

Kilpailut

Uusimmat