Kuva: AOP

Amber Rose tylyttää "feikkiystäviään" somessa - raskaus toi mukanaan ikävän lieveilmiön

24.04.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Toista lastaan odottavalta mallilta ei heru sympatiaa ihmisille, jotka raskauden myötä ovat kaikonneet hänen elämästään.

Malli Amber Rose, 35, odottaa toista lastaan, ja nyt hän on kertonut raskauden tuoneen mukanaan ikävän lieveilmiön. Brittiläinen Metro-julkaisu kirjoittaa, että että Rose on Instagramin tarinoissaan kirjoittanut tulikivenkatkuisen tilityksen siitä, miten jotkut hänen ystävistään ovat raskauden myötä kaikonneet hänen elämästään.

”Hassua, miten puhelimeni räjähtää silloin, kun pidän allasbileitä ja meno on villiä. Mutta heti jos olen kipeänä tai raskaana, kuuluu vain sirkkojen sirinää”, Rose kirjoittaa.

Amber Rose vielä painottaa, että näiden kaikonneiden ystävien on turha yrittää tulla takaisin hänen elämäänsä sen jälkeen kun hän on synnyttänyt.

”Heippa kaikki myrkylliset feikkiystävät”, Rose päättää kirjoituksensa.

Aiemmin on kirjoitettu, että naisen toista raskautta on piinannut vakava pahoinvointi. TMZ-sivuston mukaan nainen on nyt noin 13. viikolla raskaana ja hän on jopa joutunut sairaalaan pahoinvoinnin takia.

Amber Rose paljasti raskautensa aiemmin tässä kuussa Instagramiin lataamallaan kuvalla. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Amber Rosella on 6-vuotias Sebastian-poika. Pojan isä on räppäri Wiz Khalifa. Amber Rosen toisen lapsen isä on hänen poikaystävänsä Alexander Edwards.

Lue myös: Amber Rosen alastonkuvassa ei peitellä mitään - fanit hämmentyivät

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat