Kuva: AOP

Kim Kardashian puhuu miehensä mielenterveysongelmista - "Lääkitys ei ole mahdollinen"

12.04.2019 09:15 - Lauri Kujanpää

Kardashian myöntää, että Kanye West kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 38, myöntää tuoreessa Vogue-lehden haastattelussa, että hänen puolisonsa Kanye West, 41, kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Kardashian kertoo, että West on hyväksynyt diagnoosinsa.

- Se on todella tunteellinen prosessi. Kaikki on tällä hetkellä todella rauhallista, mutta voimme varmuudella tietää, että erilaisia asioita on vielä tulossa. Onneksi tiedämme nykyään, kuinka käsitellä niitä.

Kardashian kertoo myös, että West luuli aluksi ongelmiensa johtuvan unen puutteesta. West kuitenkin hyväksyi lopulta diagnoosinsa, ja se antaa hänelle tarkoituksen elämään. Mies haluaa Kardashianin mukaan näyttää, että pystyy elämään normaalia elämää diagnoosista huolimatta.

Lääkitystä ei kuitenkaan voida käyttää.

- Hänelle lääkitys ei ole vaihtoehto, koska se muuttaa niin rajusti sitä, kuka hän on, Kardashian sanoo.

 - Hän ei enää matkustele niin paljoa, sillä se vaikuttaa hyvinvointiin. Joskus joudun lukemaan ikäviä juttuja netistä, kun minua vähätellään. Ihan kuin se olisi minun vikani, kun hän tekee tai sanoo jotain, mitä ihmiset eivät hyväksy. West on minun mieheni ja jaan hänelle mielipiteeni kaikesta. Jos asioilla on merkitystä hänen mielenterveyteensä, teen kaikkeni, että pystyn tukemaan ja auttamaan häntä rauhoittamaan tilanteet.
 
Viime vuoden alussa West myönsi kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä, mutta otti sanojaan takaisin vierailtuaan presidentti Donald Trumpin luona. Mies kertoi tuolloin, että lääkärit uskovat hänen kärsivän vain univajeesta.

West ja Kardashian avioituivat vuonna 2014.

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa avioliiton muuttaneen elämänarvoja: ”En ajatellut, että olisin tässä pisteessä"

Lue myös: Kim Kardashian avoimena perhe-elämästään: 'North ja Saint tulevat vihdoin toimeen'

Lue myös: Kanye West haluaa lisää lapsia, Kim Kardashian huolissaan: 'Miten he selviävät näin hullussa maailmassa?'

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat