Kuva: Emmi Moilanen

Elle: JVG avautuu tyttöystävistään ja seksistä: "On herkkää, jos ei pysty suoriutumaan"

10.04.2019 18:31 - Iiro Myllymäki

JVG:n miehet myöntävät Ellen haastattelussa, että kavereiden rehentelevät puheet luovat suorituspaineita seksiin liittyen.

Rap-duo JVG:n Jare Brand ja Ville Galle tietävät, miten työn hektisyydestä johtuva väsymys voi vaikuttaa ihmissuhteisiin. Kaksikko kertoo avoimesti Ellen haastattelussa, että he molemmat kokevat riittämättömyyden tunteita parisuhteessa juurikin väsymyksen vuoksi.

Jare Brand kertoo, että hän on seurustellut tyttöystävänsä kanssa lähes seitsemän vuotta. Hän tapasi tyttöystävänsä Karjala takaisin -musiikkivideon kuvauksissa. Ville Galle on puolestaan seurustellut reilun vuoden verran muutaman vuoden sinkkukauden jälkeen. Hän paljastaa, että myös tyttöystävä työskentelee "tavallaan" samalla alalla.

JVG:n supersuosiolla on kääntöpuolensa. Kun keikkaa riittää ja Suomea ajetaan ristiin rastiin, kotona ei välttämättä virta riitä parisuhteen huoltamiseen. Väsymys heijastuu myös seksiin.

- Kun väsyttää ja stressaa, toiselle ei aina muista antaa huomiota. Tiedostan, että puolisollani on tarpeet ja haluan tyydyttää niitä, mutta jos olen vain puolivillaisesti messissä, huomaan kyllä pian, ettei hommasta tule mitään. Se on herkkää, jos ei pysty suoriutumaan, Jare sanoo Ellelle.

Tämä on johtanut Jaren suhteessa siihen, että tyttöystävä on kyseenalaistanut oman viehättävyytensä. Pari on kuitenkin puhunut asiat halki, vaikka rehellinen ongelmien myöntäminen ottikin Jaren miehisyyden päälle.

Ville Galle tunnistaa saman ilmiön.

- Allekirjoitan tuon täysin. Kun on touhuamassa ja huomaakin, ettei pysty keskittymään. Siitä ei tule sitten yhtään mitään. Välillä on vaikeaa, mutta puhuminen on kyllä tärkeintä. Tehdä toiselle selväksi, ettei se johdu hänestä, Ville sanoo.

Seksiin liittyy paljon suorituspaineita, jotka syntyvät esimerkiksi elokuvien antamasta machomiehen mallista tai kavereiden rehentelevistä puheista. Molemmat JVG:n miehet myöntävät, että näiden myötä heille itselleen on tullut riittämättömyyden tunteita. Esimerkiksi pukukoppipuheissa miehet ovat kuulleet kavereidensa rehvastelevan vilkkaalla seksielämällään.

- Tuollaisten takia alkaa itse miettiä, että onko minussa jotain vikaa. Olenko outo äijä, jos haluan vain halailla, Jare miettii.

Lue myös: JVG paljasti kaikkien aikojen ikimuistoisimman keikkapaikkakuntansa - valinta voi yllättää

Lähde: Elle

Uusimmat