Kuva: AOP

Game of Thrones -jättiläinen on taas Euroopan vahvin mies - söi uskomattomia määriä kilpailua varten

10.04.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Alkujaan Islannista kotoisin oleva Hafþór Júlíus Björnsson voitti kilpailun tällä viikolla.

Game of Thrones -sarjassa näyttelevä Hafþór Júlíus Björnsson, 30, on alkujaan kotoisin Islannista. Hänen kokonsa on aiheuttanut melkoisesti kuhinaa, koska Björnsson on yli kaksi metriä pitkä ja painaa lähes 200 kiloa. 

Mies on osallistunut näyttelemisen ohella voimamieskisoihin Euroopassa, joista hän on kaapannut voittoja kotiin useampaan otteeseen. Nyt Björnsson vahvisti viidennen kerran olevansa Euroopan vahvin mies, kun hän osallistui kilpailuun tällä viikolla. Hän voitti myös Maailman vahvin mies -kilpailun, joten mies pitelee kahta titteliä hallussaan. 

Leikkisästi Mountainiksi eli vuoreksi tituleerattu Björnsson on kertonut, että hän syö tuhansia kaloreita päivittäin, jotta hän onnistuisi keräämään itselleen lihasmassaa. 

- Voin syödä 10 000 kilokaloria päivittäin, jonka vuoksi minun tulee ruokailla kahden tunnin välein. Sen lisäksi olen onnistunut nostamaan yli 450 kiloa, hän kertoo. 

Miehen koon vuoksi lentäminen tuottaa hänelle tuskaa. Hän ei mahdu istumaan normaaleihin penkkeihin, joten hänen täytyy lentää ykkösluokassa sen kokonsa puolesta. 

Lue myös: Mikä kokoero! Game of Thrones -jättiläinen julkaisi yhteiskuvan vaimonsa kanssa

Lue myös: Game of Thrones -jättiläisen lisäämä kuva sai ihmiset hämilleen - "Miten pieneltä tuo näyttääkään"

Lähde: LAdbible 

Uusimmat