Kuva: Senja Rapila

Bile-Dani muuttaa kihlattunsa kanssa Espanjaan - jätti työnsä, uskoo läpimurtoon räppärinä

12.03.2019 09:45 - Senni Loikala - Luettu 273 kertaa

Hottikset- ja Temptation Island Suomi -televisiosarjoista pinnalle noussut Bile-Dani karistaa Suomen pölyt kannoiltaan.

Bile-Danina tutuksi tullut mediapersoona ja räppärin uraa käynnistellyt Daniel Lehtonen, 28, kertoo Instagramissa muuttavansa kihlattunsa Eveliina Uosukaisen kanssa Espanjaan. ”Me ollaan Even kanssa pitkään jo mietitty ja muhittu muuttoa Etelään, missä saadaan nauttia auringosta ja elävistä ihmisistä enemmän kuin koti-Suomessa ja nyt meidän unelma vihdoin on konkretisoitumassa”, Lehtonen kirjoittaa ja kertoo parin olevan jo Espanjassa asuntoa etsimässä.

Lehtonen on jättänyt työnsä elämänmuutoksen vuoksi. ”Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten esimiestyöstäni ICT-alalla”, hän tuumaa ja kertoo keskittyvänsä jatkossa muun muassa ravintolisiä myyvän hyvinvointibrändin kehittämiseen.

Musiikin tekemistä useita rap-kappaleita julkaissut Daniel Lehtonen ei jätä. Hän uskoo, että uusi ympäristö edistää lopullista läpilyöntiä musiikkibisneksessä. ”Tämä (muutto Espanjaan) ei vaikuta musiikkiuraan ainakaan negatiivisella tavalla, koska ympäristö ja sen tuomat vibat heijastuvat aina musiikkiin ja sen sanomaan, jonka uskon olevan se puuttuva elementti lopulliseen ponnahdukseen.

Lehtonen kertoo työstäneensä demoja tulevista kappaleista. ”Tällä hetkellä mietitään joukkojen kanssa, mikä olisi ensimmäinen single, joka julkaistaan tulevalta EP:ltä.

Olen jatkossa sitten vissiin Bile-Arska-Dani”, Lehtonen summaa pilke silmäkulmassa.

View this post on Instagram

Jymypaljastus! Me ollaan Even kanssa pitkään jo mietitty ja muhittu muuttoa etelään, missä saadaan nauttia auringosta ja elävistä ihmisistä enemmän kuin kotisuomessa ja nyt meidän unelma vihdoin on konkretisoitumassa! Me ollaan nyt asunnonhaku reissulla Espanjassa ja ollaan muuttamassa tänne ja aikeissa toteuttaa meidän yhteisiä unelmia!🤩 . Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten esimiestyöstäni ICT-alalla, jotta voisin keskittyä enemmän @munlainenjuttu tiimin kehittämiseen yhdessä @roosaeveliinaa kanssa. Oltiin viime viikolla IMM koulutuksessa Floridassa sekä Miamissa, joka vain antoi lisäpontta siihen, että tää on just sitä mitä mä haluan tehdä! Jos suakin kiinnostaa tää mahdollisuus, laita koodii!📲 . Tämä toki ei vaikuta musiikkiuraan ainakaan negatiivisella tavalla, koska ympäristö ja sen tuomat vibat heijastuu aina musiikkiin ja sen sanomaan, jonka uskon olevan se puuttuva elementti siihen lopulliseen ponnahdukseen. Demoja on useampi jo plakkarissa ja niitä on viilattu jo hyvä tovi ja tällä hetkellä mietitään joukkojen kanssa, että mikä olisi ensimmäinen sinkku joka julkaistaan tulevalta EP:ltä. Keikkailu ja sen toteuttaminen toki tulee olemaan jatkossa vielä enemmän suunnittelun sekä kalenteroinnin varassa, mutta emme nähneet sitä ongelmana keikkamyyjien sekä promoottorien kanssa.🙌🏻 Oon tosi fiiliksissä että oon saanu tämmöisen mahdollisuuden ja ehkä jopa vähän uskallusta toteuttaa tämmöisen tempauksen ja isoin kiitos kuuluu tästä mun upealle tulevalle vaimolle, joka on jaksanut aina jakaa ja uskoa tähän mahdollisuuteen! Joten kiitos @roosaeveliinaa ja kaikki fanit sekä kuuntelijat! Mä olen jatkossa sitten vissiin Bile-Arska-Dani!😎 #sun #spain #fitline #fitlineman #jobopportunity

A post shared by Daniel Lehtonen (@biledanilol) on

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Bile-Dani järkyttyi nähtyään itsensä televisiossa: ”En oikeasti ole tuollainen mulkku”

Uusimmat