Kuva: All over press

Will Smith vei perheensä laskuvarjohyppäämään – hänen appiukkonsa sai sydänkohtauksen

01.03.2019 13:15 - Niki Miettinen

Näyttelijä hyppäsi perheensä kanssa laskuvarjohypyn ensimmäisenä tehtävänään unelmalistallaan.

Näyttelijä Will Smith, 50, aloitti oman sarjan Facebookissa, jossa käy läpi omaa unelmalistaansa. Listalle Smith on lisännyt asioita, joita hän haluaa tehdä ennen kuolemaansa. Ensimmäisenä hän hyppäsi laskuvarjohypyn lähes koko perheensä kanssa syntymäpäivänään, josta mies kertoo videollaan. Osallistuneista perheenjäsenistä hänen appiukkonsa Rodney sai sydänkohtauksen hypyn jälkeen. 

- Trey ja Jaden hyppäävät myös, kuten anoppini Gammy ja appiukkoni Rodney. Willow ei tullut mukaan, koska hänestä tämä on typerää, mies kertoi matkalla hyppäämään.

Näyttelijän vaimo Jada Pinkett Smith, 47, myönsi videolla olevansa kauhuissaan lentokoneesta hyppäämisestä, mutta suostui siihen miehensä pyynnöstä.

- Tämä oli minulle todellinen uskon koetus, koska pelkään korkeita paikkoja, enkä pidä lentämisestä. Minulle ei ikinä tulisi mieleenkään, että lentokoneesta hyppääminen voisi olla hauskaa. En kuitenkaan voinut kieltäytyä, kun mieheni pyysi minua mukaan, nainen kertoi videolla.

Smith oli kuitenkin varma siitä, että pystyy vakuuttamaan vaimonsa mukaan hyppäämään.

- Olen ollut tämän naisen kanssa 23 vuotta ja olen vienyt hänet mukavuusalueensa ulkopuolelle ennenkin. Minun vain pitää odottaa oikeaa kipinää sillä, kun se tapahtuu hän herää kunnolla henkiin, Smith selvensi.

Perheellä oli ollut suurimmalta osin hauskaa tilanteessa, mutta appiukko Rodney oli saanut hypyn jälkeen lievän sydänkohtauksen.

- Hänet leikataan huomenna ja hän joutuu olemaan sairaalassa viikon verran. Aika raju alku unelmalistalle, Smith sanoi managerilleen ohjelmassa.

Näyttelijän kerrottua muulle perheelle appi-ukkonsa tilasta hänen poikansa Jaden hermostui isälleen.

- Sinä tiedät jo tämän mutta nyt sinun pitää ottaa asiat vakavammin. Kaikki eivät ole kanssasi samanlaisia, jos he olisivat, niin kaikki olisivat aivan kuin sinä, mutta he eivät ole. Älä teeskentele, ettet tee mitään vaarallista, Jaden sanoi isälleen.

Perhe kuitenkin iloitsi yhdessä kokemusta muistellen, kun Rodney pääsi sairaalasta.

Koko jakson voit katsoa yläpuolelta tai Facebookista.

Lue myös: Näytellyn Aladdin-elokuvan ensimmäinen traileri julki - somessa kuhinaa aiheutti yksi hahmoista

Lue myös: Tältäkö Aladdin-elokuvan hahmot näyttävät? Will Smith julkaisi maistiaisen

Lue myös: Suomalaiset paljastivat suurimmat haaveensa - yhdestä asiasta unelmoidaan ylitse muiden

Lähde: People

Uusimmat