Kuva: Instagram

Lola Odusogalta urheilutoppikuva näpäytyksenä arvostelijoille: "Näin paljon minua kiinnostaa se..."

05.02.2019 14:15 - Senni Loikala - Luettu 4 362 kertaa

Selviytyjät Suomi -tositv-sarjan kilpailija Lola Odusoga kertoo saaneensa rankkaa kritiikkiä avausjakson jälkeen.

Lola Odusoga, 41, on yksi hiljattain alkaneen Selviytyjät Suomi -tositv-sarjan toisen kauden kilpailijoista. Avausjakson jälkeen Odusoga on ehtinyt saada ikäviä kommentteja vartaloonsa liittyen. Hän kertoo asiasta tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Hei ihmiset, löytyi telsussa nähty toppi vaatehuoneesta! Mutta se ei ole nyt pääasia. Pääasia on ilmeeni ja prosenttimäärä siihen, kuinka paljon minua kiinnostaa se, että sinä et ehkä tykkää siitä, miltä näytän viidakossa”, Odusoga aloittaa.

Päivityksessä Odusoga viittaa asioihin, joista on saanut palautetta katsojilta. ”Totta, mitä jos onkin vähän paljasta pintaa ja kauheita kuvakulmia ja vaatteet putoavat ja sinut napataan kuviin epäedustavassa asennossa? Ööö joo, se on tavallaan juuri niin kuin osa sitä.

Pääasia onkin ilmeisesti se, miltä me teidän silmiinne näytetään, eikä se, miten me oman kehomme ja ajatustemme kanssa voidaan”, hän jatkaa.

Lola Odusoga painottaa, ettei kenelläkään ole oikeutta arvostella hänen vartaloaan.

Positiivinen tieto sinulle, sinä et joudu elämään vartaloni kanssa, noup, koska se on minun! Sinä et myöskään saa elää sen kanssa, eikä sinulla ole oikeutta olla siitä jotakin mieltä, koska se on minun.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Lola Odusoga ei voi sietää kehuja hoikkuudesta - "Minua ei määritellä kokoni perusteella"

Kilpailut

Uusimmat