Kuva: AOP

Top Gear -juontaja paljasti karmeimman kokemuksensa kuvauksista - ajoi vahingossa jengialueelle

11.01.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Tapahtuma sattui hylätyllä rautatieasemalla.

Suomessakin nähty Top Gear -televisio-ohjelma keskittyy autojen maailmaan. Jeremy Clarkson, 58, juonsi ohjelmaa yhdessä kahden muun kollegansa kanssa vuosikausia. Hän lopetti juontohommat sarjassa vuonna 2015. Nyt Clarkson on paljastanut karmeimman tapahtumasarjan, joka sattui kuvauksissa. 

Clarksonin mukaan hurjin tapahtuma sai alkunsa Yhdysvaltojen Detroitista vuonna 1997. Clarkson oli kuvaamassa sarjaa hylätyllä rautatieasemalla. Miestä ja kuvaustiimiä oli varoitettu menemästä rautatieaseman sisälle jengien takia, mutta kuvaustiimi joutui ongelmiin aseman pihalla. Aluetta omanaan pitävä jengi oletti, että miehet olivat tunkeutumassa heidän alueelleen ja tilanne sai ikävän käänteen.

Clarksonin päätä osoitettiin muun muassa konekiväärillä. 

- Se on pitkä tarina, mutta olimme kuvaamassa Detroitissa sarjaa, kun astuimme vahingossa jengialueelle. Siellä valtaansa pitävä jengi oletti, että olemme tunkeutumassa heidän alueelle tahallaan, joten tilanne johti siihen, että meidät riuhtaistiin maahan ja päätämme osoitettiin konekiväärillä. Se oli todella ikävä tilanne, Clarkson kertoo Metro-julkaisulle. 

Onneksi kuvaustiimi onnistui puhumaan itsensä ulos kiperästä tilanteesta. 

Lue myös: Top Gear -juontaja rajussa moottoripyöräonnettomuudessa

Lähde: Metro 

Uusimmat