Kuva: Handout

Big Brother tekee paluun!

10.01.2019 09:42 - Reija Saarinen

Ohjelma alkaa ensi syksynä.

Maailman tunnetuin realityohjelma Big Brother tekee paluun Suomen televisioon viiden vuoden tauon jälkeen. 

Hollantilaiseen alkuperäisformaattiin perustuvassa ohjelmassa joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa. Asukkaiden jokaista liikettä seurataan vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista, eikä heillä ole mitään kontaktia ulkomaailmaan. Asukkaat suorittavat talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita. 

- Big Brother on ollut Suomessa tauolla viisi vuotta, jona aikana esimerkiksi sosiaalinen media on muuttunut huimasti. Tämä tuo mukanaan tietenkin runsaasti uusia mahdollisuuksia, ja ohjelma onkin monikanavaisempi kuin koskaan. Big Brother Suomi saa esimerkiksi oman mobiilisovelluksen, jonka avulla katsojat pääsevät entistä lähemmäs talon asukkaiden elämää, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen sanoo.

- Lähdemme kuitenkin siitä, että aidot ihmiset ja mielenkiintoiset sekä keskenään erilaiset persoonat ovat ohjelman kiinnostavuuden ydin. Big Brother on ainutlaatuinen "sosiaalinen koe", jossa ei pärjää feikkaamalla. Toivommekin, että mukaan hakisi ihan kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä ympäri Suomen", Noronen jatkaa.

Lue myös: Mitä tapahtui Suomen Big Brother -talolle? Salakuvat kertovat surullisen tilanteen

Kilpailut

Uusimmat