Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen lumen keskellä bikineissä - hehkuttaa avantouintia

09.01.2019 13:45 - Reija Saarinen

Teittisen mukaan hän on jäänyt täysin koukkuun avantouintiin.

Fitness-tähti Eevi Teittinen, 30, poseeraa Instagramissa pinkeissä bikineissä keskellä lumista maisemaa. Paikalle on syynsä, sillä kuvatekstissä Teittinen kertoo jääneensä täysin koukkuun avantouintiin, ja avannosta hän lienee tullut juuri ennen kuvan nappaamista.

Teittisen mukaan avantouinti on erittäin hyvä harrastus kaikille, etenkin heille, joilla on aina kylmä. Itse hän kertoo hyppäävänsä hyiseen veteen noin kaksi-kolme kertaa viikossa.

"Avantouinti on parasta. Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus. Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla. Iltoja kertyy 2-3 viikossa. Koukussa heti ekasta kerrasta! Enkä keksi mitään parempaa tapaa tyhjentää päätä kuin tämä. Kiihdyttää aineenvaihduntaa aina sen verran, että on kauhee kiire ruokapöytään tunnin setin jälkeen. Suosittelen myös niille, joilla on aina kylmä. Terkuin entinen veden ja kylmän vihaaja", Teittinen toteaa kuvan yhteydessä.

Myös Teittisen seuraajat ovat naisen kanssa samoilla linjoilla.

"Ihan paras laji."

"Se on niin ihanaa."

"Hyvin rentouttavaa."

Kuvan ja kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Eevi Teittisen rohkea allaskuva saa haaveilemaan lämmöstä - katso otos

Lue myös: Eevi Teittinen ensikohtaamisesta Teemu-puolisonsa kanssa: "Se oli kuin jostain Disney-elokuvasta"

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi henkilökohtaisen blogikirjoituksen: Pelkää lapsettomuutta

Uusimmat