Kuva: YouTube

Miltä näyttää kauhuleffa Bird Boxin mysteeriolio? Ensimmäiset kuvat julki

08.01.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Elokuva-alan muotoilija Andy Bergholz esitteli muotoilemansa olennon.

Netflixin uusin kauhuelokuva Bird Box on niittänyt kauhua ympäri maailmaa. Elokuvassa Sandra Bullock esittää äitiä, joka yrittää suojella itseään ja lapsiaan tuntemattomalta uhkalta. Leffassa ihmiset ovat ajautuneet tekemään itsemurhan, jos he ovat sattuneet katsahtamaan tähän pimeään voimaan, joten Bullockin esittämä äiti pitää sidettä silmillään, jotta hän välttyisi kamalalta kohtalolta. 

Nyt erikoisefektimuotoilija ja veistäjä Andy Bergholz on paljastanut Instagramissa, miltä karmaiseva olento leffassa näyttäisi. 

"Pitäkää mielessänne, että jokainen näkisi tämän hahmon erilaisena. (Ymmärrätte, jos olette nähneet elokuvan) Kuitenkin Sandra Bullockin esittämä hahmo olisi mitä luultavimmin nähnyt demonisen vauvanhahmon ottaneet olennon, jos hän olisi katsahtanut olioon.

Veistin noin neljä vaihtoehtoa, joista viimeisin hyväksyttiin." 

Pitkässä julkaisussa televisio- ja elokuva-alalla työskennellyt Bergholz kertoi yksityiskohtaisesti, miten hän oli lähtenyt suunnittelemaan mysteeristä olentoa. 

Elokuva on puhututtanut monestakin syystä. Viimeisimmäksi Netflix on anellut ihmisiä lopettamaan erikoisen haasteen, joka on levinnyt maailmalla. Siinä ihmiset tekevät arkiaskareitaan side silmillä. Monet ovat kuitenkin vieneet asian vielä askeleen pidemmälle ja ajaneet muun muassa autoa side silmillään. 

(kuva: Instagram )

Lue myös: Painajaismainen kauhuleffa aiheutti vaarallisen somehaasteen - Netflix anelee ihmisiä lopettamaan

Kilpailut

Uusimmat