Kuva: AOP

Julkkikset, joita ei ole tunnistaa 10 vuotta sitten otetuista kuvista - katso

23.12.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa Jonah Hill näyttää todella erilaiselta tänä päivänä.

Vanhentuminen on meille kaikille väistämätöntä, mutta monia julkisuuden henkilöitä ei ole tunnistaa, kun katsoo heistä otettuja kuvia kymmenen vuoden takaa. Esimerkiksi useissa komediaelokuvissa näytellyt Jonah Hill on tehnyt hyvin radikaalin muutoksen. Hän on laihduttanut kymmeniä kiloja vuosien saatossa. 

The List -julkaisu on listannut julkisuuden henkilöitä, jotka näyttävät nykyisin täysin erilaiselta verrattuna kymmenen vuoden takaisiin kuviin. 

Taylor Swift

Laulaja Taylor Swift, 29, nousi suuremman yleisön tietoisuuteen hieman yli kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen tästä naisesta on kuoriutunut varsinainen kaunotar, joka säväyttää punaisella matolla mitä rohkeimmissa luomuksissa. Uransa alkutaipaleella nainen sai usein kuulla "kiltin tytön" -ulkonäöstään. 

Vuonna 2008 (kuva: AOP)

Taylor Swift vuonna 2018. (kuva: AOP)

Jonah Hill 

Näyttelijä Jonah Hill, 35, näyttää todella erilaiselta verrattuna kymmenen vuoden takaiseen. Mies on karistanut vyötäisiltään kymmeniä kiloja, mutta hänen tyylinsä on myös muuttunut radikaalisti. Vuonna 2008 mies suosi flanellipaitoja sekä yksinkertaisia t-paitoja punaisella matolla, mutta nyt hänet on nähty monesti räätälöidyissä puvuissa. 

Jonah Hill 2008. (kuva: AOP)

Mies näytää täysin erilaiselta tänä päivänä. (kuva: AOP)

Khloé Kardashian 

Kun Kardashianin perhe nousi suurempaan kuuluisuuten kymmenen vuotta sitten, monet fanit jopa epäilivät ettei Khloé Kardashian, 34, voi olla Kimin ja Kourtneyn biologinen sisar, koska hän näytti erilaiselta. Nainen on huomattavasti sisariaan pidempi ja Khloé on myöhemmin kertonut, että hän tunsi valtavia ulkonäköpaineita. Nykyisin nainen on paremmassa kunnossa kuin koskaan ja hän on vaihtanut bruneten hiusvärinsä täysin blondiin. 

Khloé Kardashian vuonna 2008. (kuva: AOP)

Nainen on muun muassa muuttanut hiusväriään. (kuva: AOP)

Miley Cyrus 

Miley Cyrus, 26, nousi teini-ikäisenä tähdeksi. Muutaman vuoden jälkeen naisen tyyli muuttui radikaalisti ja ihmiset olivat huolissaan jopa hänen mielenterveydestään, koska Cyrus ei esimerkiksi peitellyt kannabiksen pössyttelyään. Pari vuotta sitten nainen vaikutti saavan kuitenkin elämänsä raiteilleen ja suunnittelee nykyisin muuttavansa Australiaan miehensä Liam Hemsworthin kanssa. 

Miley Cyrusta ei ole tunnistaa vuonna 2008 otetusta kuvasta. (kuva: AOP)

2018 (kuva: AOP)

Lue myös: Miley Cyrus sai roolin suositusta Netflix-sarjasta - "Olen todella ylpeä"

Lähde: The List 

Uusimmat