Love Island -Jannen tunnustus sai Veeran kyyneliin - "Miksi sanoit tän radiossa?"

19.11.2018 16:47 - Katariina Auvinen

Love Island Suomi -rakkausrealitystä putosivat viimeisenä parina Janne ja Veera.

Love Island Suomi -televisiosarja on viihdyttänyt monien suomalaisten iltoja jo viikkojen ajan. Moni järkyttyi kuitenkin muutama päivä sitten, kun viimeisenä ennen finaalia putosivat, Veera ja Janne.

Värikäs pariskunta on pitänyt yhtä villalta lähtemisen jälkeenkin, ja he kävivät radiokanava Kissillä Jenni Haapalan ja Jani Jääskeläisen vieraana kertomassa tunnelmiaan ohjelman jälkeen. Pariskunnalla vaikuttaisi menevän paremmin kuin hyvin, koska Janne itse asiassa päätyi tunnustamaan rakkautensa Veeralle radiolähetyksessä.  

- Olemme olleet nyt yhden yön erossa ja minulla on sellaiset fiilikset, että rakastan Veeraa, Janne kertoo suorassa radiolähetyksessä. 

Veera meni hämmentyneeksi sekä liikuttui Jannen sanoista. 

- Miksi sanoit tän radiossa? Veera sai sanottua. 

Juontajat kertoivat, että radiohan on paras paikka tunnustaa rakkautensa, jonka jälkeen Veera kertoi rakastavansa myös Jannea. Veera päätti tunnustaa rakkautensa Jannelle jo ohjelman aikana. Kekseliäs nainen kirjoitti "Minä rakastan sinua" lapulle, jonka hän kiinnitti kahvikuppinsa pohjalle. 

Mies huomasi lapun parin syödessä aamiaista yhdessä.

Janne oli ennen kertonut, että hänellä on vahvoja tunteita Veeraa kohtaan ja hän on rakastumassa, mutta nyt heidän suhteensa on syventynyt yhden askeleen enemmän. 

(kuva: SUB)

(kuva: SUB)

Lue myös: Love Island -saarelle uusi kaunotar - tatuoitu Hanna, 26, poseeraa rohkeissa bikinikuvissa

Lue myös: Suomalainen radiojuontaja on uusin Love Island -tulokas - katso kuvat tatuoidusta komistuksesta

Kiss ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat