Kuva: Instagram

TIS-Eve paljastaa, missä hän tapasi Daniel Lehtosen ensimmäisen kerran - "Matka alkoi ystävyydestä"

12.10.2018 09:45 - Lauri Kujanpää

Eveliina Uosukainen työskentelee nykyään bloggaajana.

Temptation Islandista tuttu Eveliina Uosukainen, eli Eve, hehkuttaa Instagramissa suhdetaan Daniel "Bile-Dani" Lehtoseen. Uosukainen julkaisi parista suloisen kuvan, jossa hän sekä kehuu parisuhdetta että paljastaa, kuinka he tapasivat Lehtosen kanssa.

"Tasan kolme vuotta sitten lähdin kulkemaan minun omaa muutosmatkaani omaan itseeni. Vielä Temptation Islandiin lähtiessä olin vahvasta ulkokuoresta huolimatta hauras ja todella huonon itsetunnon omaava tyttö enkä kunnolla tiennyt, mitä elämältäni haluan", Uosukainen aloittaa kuvatekstin.

Uosukainen kertoo, että he olivat Danielin kanssa aluksi ihan vain ystäviä ja he tapasivat ensimmäisen kerran Porvoossa. 

"Eikä sekään ollut sattumaa, että heti kuvauksien perään tavattiin Danin kanssa. Olin parin muun Temppis-tyypin matkassa menossa Porvooseen kotibileisiin. Sieltä minun ja Danin matka alkoi ystävyydestä ja en usko, että olisin ikinä tavannut tätä ihanaa tyyppiä saatika mennyt Porvooseen juhlimaan. Sillä on ollut tarkoitus."

Sekä Lehtonen että Uosukainen ovat molemmat olleet sinkkuina Temptation Islandissa. Noin vuosi sitten he lähtivät ohjelmaan mukaan pariskuntana ja varsinkin Daniel sulatti monien katsojien sydämet suloisella olemuksellaan. Uosukainen hehkuttaa, kuinka heidän suhde kesti kovan koettelemuksen.

"Meidän vahva suhde kuitenkin kesti sen ja niin kestää muuten kaiken muunkin tulevaisuudessa. Opimme reissusta jälleen sekä itsestämme että toisistamme paljon uutta ja meidän side vahvistui entisestään."

Lehtonen ja Uosukainen ovat nykyään kihloissa ja asuvat saman katon alla. Uosukainen työskentelee bloggaajana sekä somevaikuttajana.

View this post on Instagram

Tiiättekö, oon niin onnellinen, että asiat on mennyt niikuin ne on. Uskon itse siihen, että kaikella on tarkoitus eikä mitään tapahdu sattumalta. Oon ikuisesti kiitollinen @tisuomi lle siitä, että mut on aikanaan valittu mukaan kakkoskaudelle sinkuks.🙏🏻 Elin sillon villiä sinkkuaikaa ja kuvittelin olevani ikisinkkuna aina, koska parisuhteet ei vaan ollut mua varten, vaikka todellisuudessa en vain ollut löytänyt ketään sellaista, jonka kanssa se ei ois tuntunut vangitsemiselta.🔒 . Tasan kolme vuotta sitten lähdin kulkemaan mun omaa muutosmatkaan ja matkalle omaan itseeni. Vielä Temppikseen lähtiessä olin vahvasta ulkokuoresta huolimatta hauras ja todella huonon itsetunnon omaava tyttö, enkä kunnolla tiennyt mitä elämältäni haluan. Ohjelmassa mukana olo, oli mulle yks isoja asioita omaan henkiseen kasvuun, niiltä ajoilta kaikki aikalailla starttas.👇🏻 . Eikä sekään ollut sattumaa, että heti kuvauksien perään tavattiin Danin kanssa, olin parin muun Temppistyypin matkassa menossa Porvooseen kotibileisiin. Sieltä meidän matka alkoi ystävyydestä ja en usko, että oisin ikinä tavannut tätä ihanaa tyyppiä @biledanilol saatika mennyt Porvooseen juhlimaan (ens edes tota ennen tiennyt missä Porvoo on)🙈. Sillä on ollut tarkoitus, että me on tavattu oltuamme molemmat mukana Temppareissa.💗 . No vuosi sitten tuntu oikeelta sulkea ympyrä molempien osalta menemällä mukaan pariskuntana ja vaikka sekin reissu oli raskaampi kuin oltiin etukäteen voitu kuvitella (perustaen kaikki ennakko-olettamukset sinkkukokemuksen mukaisesti), ei meitä oo kaduttanut pätkääkään sinne lähtö. Meidän vahva suhde kuitenkin kesti sen ja niin kestää muuten kaiken muunkin tulevaisuudessa. Opittiin reissusta jälleen sekä itsestämme että toisistamme paljon uutta ja meidän side vahvistui entisestään.👫💍 . Instagramin tekstikenttä ei riitä kaikkeen, mitä haluan sanoa, joten jatkuu swaippaamalla kuvaa😂👉🏻

A post shared by Travel | Wellness | Lifestyle (@roosaeveliinaa) on

Lue myös: Daniel, 27: "Ihmiset sanovat, että rakastan liian kovaa"

Lue myös: TIS-Even rohkeat uimapukukuvat hurmasivat fanit: "Mikä kuumis!"

Kilpailut

Uusimmat