Kuva: Getty Images

Töihin palaaminen aiheutti Khloé Kardashianille ahdistusta: "Mielenkiintoista nähdä kuinka selviän"

20.07.2018 08:45 - Emmi Moilanen

Tuore äiti ei ole koskaan aikaisemmin joutunut tasapainoilemaan työn ja lapsenhoidon välillä. Uusi tilanne aiheutti aluksi ahdistusta, mutta kaikki on sujunut toistaiseksi hyvin.

E!News-sivusto uutisoi seurapiirikaunotar Khloé Kardashianin, 34, tuoreesta blogikirjoituksesta, jossa nainen kirjoittaa tuntemuksista, joita työelämän ja äitiyden yhdistäminen on hänessä aiheuttanut. Kardashian sai esikoisensa True Thompsonin yhdessä poikaystävänsä Tristan Thompsonin kanssa huhtikuussa.

”Töihin palaaminen Truen saamisen jälkeen on ehdottomasti aiheuttanut minulle hieman ahdistusta,” Kardashian kirjoittaa.

Alun ahdistuksen jälkeen nainen kuitenkin huomasi, että palaset loksahtivat jälleen paikoilleen ja vertasikin työnteon olevan ”kuin pyörällä ajaminen.”

”Ensimmäisenä päivänäni True selvisi loistavasti, kun olin poissa. Plus kotiin palaaminen oli niin hauskaa, käyttäydyin kuin en olisi nähnyt häntä ikuisuuksiin,” Kardashian jatkaa.

Ahdistus kumpusi uudesta elämäntilanteesta

E!Newsin-artikkelista käy ilmi, että kuluneella viikolla Kardashian on työskennellyt synnytyksen jälkeen ensimmäistä kertaa jokaisena päivänä. Kaunotar onkin muistuttanut itselleen, että lapsi on työpäivien aikana “parhaissa mahdollisissa käsissä.”

Kardashian arvelee myös, että erossa oleminen on vaikeampaa hänelle kuin lapselle. Tuore äiti on sitä mieltä, että ahdistuksen tunne johtunee suurimmaksi osaksi uudesta ja ennenkokemattomasta elämäntilanteesta.

”En ole koskaan joutunut tasapainottelemaan lapsen ja työn välillä samaan aikaan, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka selviän kaikesta. Olen kuitenkin siunattu ja kiitollinen siitä, että voin ottaa tyttöni mukaan töihin melko usein. Olen myös sitä mieltä, että on tärkeää palata vanhaksi, “normaaliksi” itsekseni, kun sopeudun myös uuteen tilanteeseeni.”

Lue myös: Khloé Kardashian hermostui medialle: "Keksitte aiheita mistä tahansa"

Lue myös: Khloé Kardashian sai oman vahanukkensa - tunnistatko aidosta?

Lähde: E!News

Uusimmat