Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian raivostui Twitter-kommentoijalle: "Millainen inhottava ihminen oikein olet?"

09.07.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Kommentoija oli haukkunut naisen True-vauvan ulkonäköä.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 34, synnytti esikoisensa huhtikuussa. True-nimen saanut pienokainen on ehtinyt jo sulattaa sydämiä sosiaalisessa mediassa. Sekä Khloé että hänen siskonsa Kim Kardashian ovat jakaneet kuvia Truesta kymmenille miljoonille seuraajilleen. Ihastuneiden kommenttien lisäksi kuvat ovat keränneet myös asiattomia ulostuloja.

Jotkut ovat kommentoineet True-vauvan ulkonäköä haukkuvaan sävyyn. Tällaisia kommentteja on päätynyt myös Khloé Kardashianin tietoon, ja nainen vastasi Twitterissä suoraan eräälle haukkujalle. Haukkuja oli kommentoinut, että hänen mielestään True ei ole ”lainkaan söpö”. Sittemmin päivitys on poistettu, mutta Kardashian ehti sen nähdä ja antaa kommentoijan kuulla kunniansa.

”Kuka itseään kunnioittava aikuinen kommentoisi lapsen ulkonäköä? Millainen inhottava ihminen oikein olet? On säälittävää, että elämässäsi menee noin surkeasti”, Kardashian kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Metro.co.uk kirjoittaa, että asiattoman kommentin kirjoittanut nainen pyysi anteeksi palautevyöryn jälkeen.

”En halunnut, että twiittini saisi näin paljon vastauksia ja muita reaktioita. Pyydän anteeksi toimintaani, eikä minun olisi pitänyt sanoa sitä, mitä sanoin. En ajatellut yhtään”, nainen kommentoi. Sittemmin hän on poistanut koko Twitter-tilinsä.

Kardashian ei anteeksipyyntöä sulattanut, sillä hän tuomitsi kyseisen kommentoijan vielä uudessa twiitissä ”luuseriksi”.

”Hän on luuseri. En voi kunnioittaa tuollaisia ihmisiä. Ihmisillä on oikeus mielipiteeseensä, mutta miksi ihmeessä se on pakko twiitata ja vielä tägätä minut siihen?” nainen ihmettelee.

(kuva: Twitter)

Myös Kardashianin someseuraajat ovat tuominneet yksimielisesti Truen ulkonäköä arvostelevat kommentit.

Lue myös: Khloé Kardashiania syytetään huonoksi äidiksi - Instagram-päivitys raivostutti fanit

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat