Kuva: Getty Images

Muodin huippusuunnittelija haukkui Selena Gomezin ulkonäköä rajuin sanoin - fanit raivostuivat

14.06.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Dolce & Gabbana -muotimerkin Stefano Gabbana ei säästellyt sanojaan.

Tänä päivänä kehopositiivisuutta ja ainutlaatuisuutta vaalitaan entistä useammin, mutta Dolce & Gabbana -muotimerkin suunnittelija, Stefano Gabbanan, kommentit ovat aiheuttaneet ihmetystä. Mies nimittäin kommentoi suoraan laulaja Selena Gomezin olevan todella ruma. 

Mies kommentoi Instagramissa kuvaa, jossa oli kollaasi Selena Gomezin käyttämistä punaisista mekoista. Gabbana oli kirjoittanut italiaksi, È proprio brutta, joka tarkoittaa vapaasti käännettynä naisen olevan todella ruma. 

Eräs kommentoija oli kertonut Selena Gomezin näyttävän pomeranian-koiralta, johon Stefani Gabbana oli vastannut; "Hahaaahaaaa se on todellakin noin." 

Gomez ei ole ainut julkisuuden henkilö, jonka ulkonäköä mies on haukkunut. Osansa ovat saaneet muun muassa Miley Cyrus sekä hänen veljensä, Braison ja plusmalli Kate Upton. Lisäksi muoti-imperiumin muotisuunnittelija on laukonut rajuja mielipiteitä homovanhemmuudesta ja keinohedelmöityksestä. 

Selena Gomezin fanit ovat hyökänneet miehen kimppuun tämän sanomisien jälkeen. Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat liittyneet boikotoimaan kyseistä merkkiä. 

Lue myös: Upea kaunotar! Selena Gomez säkenöi Puman mainoksessa

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat