Kuva: AOP

Laulaja Natasha Bedingfield, 35, paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan - julkaisi suloisen kuvan

12.10.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Laulaja kertoo, että vauvavatsan näkyminen sai hänet hieman paniikkiin.

Soulmate-kappaleella huippusuosion saavuttanut laulaja Natasha Bedingfield, 35, paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan. Nainen on työstänyt neljättä albumiaan vuodesta 2012 saakka. Nyt näyttää siltä, että albumin valmistuminen viivästyy vielä. 

Hän paljasti vauvauutisen Instagram-tilillään, jonne hän lisäsi suloisen kuvan hänestä sekä hänen miehestään. Kuvatekstiksi Bedingfield oli kirjoittanut olevansa innoissaan tulevasta ja odottavansa jo uuden perheenjäsenen tapaamista. 

Nainen on kertonut The Sun-julkaisun mukaan, että uutinen pienokaisesta tuli hänelle hieman shokkina. Uuteen elämäntyyliin mukautuminen on ollut stressaavaa laulajalle. 

- Vanhemmaksi tuleminen on aina ollut unelmani, mutta olen kokenut sen olevan vielä kaukana tulevaisuudessa. Nyt kun vartaloni on muuttunut ja vatsani on alkanut kasvaa, kaikki on tullut todeksi. Se hirvittää minua hieman, 35-vuotias laulaja kertoi. 

Bedingfield on alkujaan kotoisin Englannista, mutta hän muutti Yhdysvaltoihin miehensä perässä vuonna 2009. Nainen on naimisissa Matt Robinsonin kanssa. 

Lue myös: Soulmate-kappaleen laulajatar muuttanut tyyliään radikaalisti - katso kuvat

Lähde: The Sun 

Arvostele artikkeli

Uusimmat