Kuva: Lino Gilberto

Muistatko vielä Voice of Finland -Iken? Kuuntele yhteiskappale Elastisen kanssa

14.09.2017 09:11 - Anna Hopi

Jonkun ex -kappaleessa muistutetaan, että uuteen rakkaussuhteeseen mennään aina historian kanssa.

Voice of Finland -ohjelmasta vuonna 2013 julkisuuteen noussut Ike on työstänyt kaikessa hiljaisuudessa soolouraansa. Nyt mies julkaisee yhteiskappaleen Elastisen kanssa.

- Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta tästä biisistä, sillä se on sekä henkilökohtainen mulle, että myös varmasti monelle kuuntelijallekin. Ajatus biisiin lähti siitä, kun tapaat jonkun uuden ihmisen, niin sulla saattaa jo valmiiksi olla jokin mielikuva tästä henkilöstä. Suomi on loppupeleissä aika pieni paikka, ja esimerkiksi uusi tuttavuutesi saattaa olla jo ennen tapaamistannekin kuullut susta puhuttavan, niin totta kuin taruakin, kuvailee Ike uuden sinkun tekstiä.

- Jokaisella meistä on omat exämme, ja harmittavan usein eron tullessa keskitymme puhumaan vain siitä mikä meni pieleen. Uuteen ihmiseen pitäisi kuitenkin pystyä tutustumaan ilman ennakkoluuloja ja luomaan omat mielipiteensä toisesta, jatkaa laulaja.

- Haluan biisillä avata silmiä sille, että jokaisella meistä on oma menneisyytemme, eikä sen kaiveleminen ole tarpeellista. Kun kyse on rakkaudesta niin kukaan ei saa aloittaa puhtailla papereilla.

Elastisen lähteminen mukaan biisille feattaamaan oli luonnollinen askel. Miehet olivat puhuneet yhteisen biisin tekemisestä jo The Voice of Finlandin kuvausten aikaan vuonna 2013.

(kuva: Mikko Räsänen)

Ohjelman päätyttyä Ike keskittyi oman musiikin tekemiseen sekä osallistui useisiin musiikkiprojekteihin. Hän julkaissut kappaleet Vaiheillaan, Kaikki sanat ja Dirty, sekä featannut esimerkiksi Uniikin Naiseni mun -kappaleella.

Jonkun ex -biisin tuotannosta vastaavat Anton Sonin ja Kalle Keskikuru, sekä sävellyksen takana ovat itse artistin lisäksi Vilma Alina ja Anton Sonin.

Lue myös: Profeetat julkaisi uuden kappaleen - mukana poptulokas Nelli Matula!

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat