Kuva: AOP

Taylor Swift toimi parhaan ystävänsä morsiusneitona - katso kuvat upeasta lookista

04.09.2017 18:45 - Iiro Myllymäki

Taylor Swift edusti kauniissa viininpunaisessa mekossa.

Pop-tähti Taylor Swift, 27, on viime aikoina hallinnut viihdemedioiden otsikoita uudella kappaleellaan Look What You Made Me Do ja kappaleelle kuvatulla dramaattisella videolla. Monet ovat tulkinneet kappaleen olevan suoraa kuittailua Kanye Westille ja Kim Kardashianille, joiden kanssa Swift on ajautunut julkiseen kiistaan. Voit lukea tästä riidasta lisää tästä jutusta.

Kaiken kohauttamisen keskellä Swift on löytänyt aikaa myös ystävyyssuhteiden vaalimiselle ja rakkauden juhlistamiselle. Nainen toimi viime lauantaina parhaan ystävänsä Abigail Andersonin morsiusneitona tämän häissä. Kaksikko on ollut erottamattomat ystävykset keskenään aina lukiosta lähtien.

Taylor Swiftistä on nyt levinnyt kuvia, joissa hänet nähdään saattelemassa ystäväänsä kirkkoon ja pitelemässä tämän mekon laahusta. Kuvista näkee, että Swift luotti hääpukeutumisessaan tummiin sävyihin. Nainen edusti viininpunaisessa mekossa ja mekon kanssa yhteen sopivassa huulipunassa. Katso kuvat alta:

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Abigail Anderson on esiintynyt monella Taylor Swiftin musiikkivideolla. Hänet myös mainitaan suoraan Swiftin kappaleessa Fifteen.

Lue myös: Tätä on odotettu: Taylor Swift julkaisee uuden levyn kolmen vuoden jälkeen

Lähde: Teen Vogue

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat