Kuva: AOP

Ero on lahja ja lopeta kaikki yhteydenpito - Julkkikset antavat ohjeet erosta selviytymiseen

07.07.2017 20:45 - Katariina Auvinen

Ryan Reynolds ilahdutti sydämensä särkenyttä tyttöä. Hän ei ole ainut julkkis, joka on lohduttanut fanejaan, sen ovat tehneet myös muun muassa Taylor Swift ja Jennifer Lopez.

Ero ei ikinä ole helppo. Eräs tyttö nousi otsikoihin siitä, että hän oli photoshopannut kaikkiin pariskuntakuviinsa näyttelijä Ryan Reynoldsin. Reynolds heitti Twitterissä, että hänen kuvansa pitäisi löytyä myös tytön vuosikirjasta tämän jälkeen. Myös muut julkisuuden henkilöt ovat antaneet omat neuvonsa siihen, miten selviytyä sydänsäryistä. 

Laulaja Rihanna kehoittaa eron hetkellä ajattelemaan, että ero on jo itsessään lahja. Näin hän kirjoitti sydämensä särkeneelle fanilleen Twitterissä

"Itke, jos sinua itkettää, mutta tiedä että tunne ei tule kestämään koko elämääsi. Pääset siitä ylitse. Tulet vielä löytämään rakkauden, usko minua. Sitä ennen, nauti kaikesta kokemastasi."

Laulaja Taylor Swift on sitä mieltä, että yhteydenpito entiseen kumppaniin olisi syytä lopettaa kokonaan. 

"On sydäntä riipaisevaa ajatella jättävänsä sellaisen henkilön taakseen, kun ennen ajatteli vain tulevaisuutta. Älä anna hänelle tilaisuutta sanoa mitään sinua vahingoittavaa enää ja koeta olla ottamatta yhteyttä häneen. Nyt sano hänelle hyvästi ja suojele itseäsi. Usko minua. "

Khloé Kardashian on sitä mieltä, että kyseistä henkilöä ei pitäisi edes ajatella kun taas näyttelijä Jennifer Anistonin mukaan tunteet pitää käydä läpi. Selena Gomez luottaa musiikin voimaan. 

"Tee voimabiisilista, jota voit kuunnella niin kovalla kuin haluat. Laita ystäväsi tekemään sinulle voimauttavia biisejä sisältävä lista, jota voit kuunnella.

Miley Curys uskoo, että kaikilla asioilla on tarkoituksensa. Jennifer Lopez kehoittaa eronneita taas huolehtimaan itsestään. 

"Olen ehkä viimeinkin oppinut, että sinun pitää rakastaa itseäsi ensiksi voidaksesi olla toiselle hyvä." 

Lue myös: Jätetty tyttö photoshoppasi pariskuntakuviinsa Ryan Reynoldsin - katso miten hurmuri reagoi

Lähde: People

Arvostele artikkeli

Kuuntele KISS:iä puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Kilpailut

Uusimmat