Kuva: AOP

8 julkkista, jotka kärsivät ujoudesta - olisitko uskonut?

07.07.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Britney Spears ja Johnny Depp ovat puhuneet avoimesti ujosta luonteestaan.

Ujoudessa ei ole itsessään mitään pahaa, ja se on erittäin monelle luontainen luonteenpiirre. Julkisuuden valokeilassa oleville ihmisille ujous voi kuitenkin tuottaa hankaluuksia ja jopa ahdistuneisuutta. Harvemmin edes tulisi ajatelleeksi, että maailman tunnetuimmat julkkiksetkin saattavat olla pohjimmiltaan ujoja ja syrjäänvetäytyviä ihmisiä.

Popcrush-sivusto on listannut kahdeksan julkisuudenhenkilöä, jotka ovat tunnustaneet ujoutensa julkisesti.

Kristen Stewart

(kuva: AOP)

Näyttelijätähti Kristen Stewart ei koe oloaan erityisen mukavaksi julkisuuden mukanaan tuomissa haastattelutilanteissa.

- Tosielämässä olen erittäin ujo. Minulla on epämukava olo haastatteluissa, koska niissä minun pitää puhua itsestäni, Stewart on kertonut.

Jessica Chastain

(kuva: AOP)

Muun muassa Interstellar- ja Piiat-elokuvista tunnettu Chastain ei ole hakeutunut näyttelijäksi saadakseen huomiota osakseen.

- Olen niin ujo. Näyttelemisessä ei ole ollut minulle koskaan kyse huomion hakemisesta tai halusta olla esillä. On hassua, että olen tällaisella alalla, Chastain on sanonut.

Johnny Depp

(kuva: AOP)

Näyttelijäkuuluisuus ei tykkää olla huomion keskipisteenä.

- Olen ihan v*tun ujo. Elän tavallaan kuin karkulainen. En tykkää olla sosiaalisissa tilanteissa. Pakenen mielelläni sellaisia tilanteita, Depp on kertonut.

Vanessa Hudgens

(kuva: Splash)

High School Musical -kaunotar on kertonut olleensa erityisesti lapsena todella ujo. Hän kärsii edelleen jonkin verran sosiaalisesta ahdistuksesta erityisesti julkisuuden mukanaan tuomissa edustustilaisuuksissa.

- Tilaisuuksiin meneminen tuottaa minulle niin paljon ahdistusta, Hudgens on tunnustanut.

Britney Spears

(kuva: AOP)

Laulajatähden arkipersoona on naisen omien sanojen mukaan kaukana hänen räväkästä ja itsevarmasta laulajaimagostaan. Spears on myöntänyt, ettei hänen persoonansa oikein sovi viihdealalle.

- Olen aina ollut aika ujo, ihan pikkutytöstä asti. Minulle on luontaista olla vaatimaton. En voi sille mitään, Spears on sanonut.

Justin Timberlake

(kuva: AOP)

Pop-tähti on kertonut olleensa aina varautunut persoona. Hän on kertonut, että nauttii yksinolosta eikä ole erityisen suulas ihminen sosiaalisissa tilanteissa.

Zayn Malik

(kuva: SplashNews)

Soolouraa luova entinen One Direction -tähti on ollut haastatteluissa avoin kamppailustaan ahdistuneisuutta vastaan. Malikin mielestä hänen saamansa pahan pojan imago on pelkkä väärinkäsitys.

- Uskon, että varautunut persoonani tulkitaan joskus väärin. Sen takia ihmiset näkevät minut pahana poikana, vaikka oikeasti olen vain vähän ujo ja kömpelö, Malik on sanonut.

Lady Gaga

(kuva: splash)

Pop-tähti ei ole kaikkialla yhtä itsevarma kuin lavalla. Hän kokee olevansa sosiaalisesti itsevarma silloin, kun hän tapaa ihmisiä, joiden kanssa hänellä on paljon yhteistä.

- Hollywood-skenessä tunnen oloni aina ujoksi. Minulla on samanlainen olo kuin lukiossa, eli sellainen olo, etten kuulu joukkoon, Gaga on kertonut.

Lue myös: Ujoudesta vitsailemisesta hurja somehitti - lue samastuttavat päivitykset

Lähde: Popcrush

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat