Kuva: AOP

Tv-juontaja tylyttää alapäänsä somessa paljastanutta Amber Rosea: "Säälittävää p**kaa"

12.06.2017 18:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 156 kertaa

Brittien aamu-tv:n juontaja Piers Morgan ei ole vakuuttunut malli Amber Rosen selityksistä alapääkuvan feministisestä tarkoituksesta.

Kirjoitimme aiemmin tänään, miten malli Amber Rose, 33, kohahdutti paljastamalla alapäänsä sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvassa. Kyseisessä kuvassa bikiniyläosaan sonnustautuneella naisella ei ollut lainkaan housuja jalassa, ja kuva paljasti hänen sheivaamattoman alapäänsä. Kuva poistettiin nopeasti Instagramista, mutta sen sijaan Twitteristä kuva vielä löytyy.

Twitterissä on myös käyty kiivasta keskustelua kuvasta. Rose itse on määritellyt kuvan jakamisen feministiseksi kannanotoksi, mutta brittiläinen televisiopersoona Piers Morgan, 52, ei ole kuvasta innostunut. Good Morning Britain -aamuohjelmaa juontava ja räväköistä kannanotoistaan tunnettu Morgan vastasi Rosen alapääkuvatwiittiin kommentoimalla ”laita se pois, kiitos”. Tähän Rose vastasi väittäen Morgania ”naisvihamieliseksi”. Tämä oli vasta alkua kaksikon sanasodassa.

”Ei ole naisvihamielistä ajatella, että alastonkuvien julkaiseminen feministisen voimaantumisen nimissä on säälittävää ja huomionhakuista p*skaa”, Morgan vastasi.

”Alaston? Missä? Rintojani ja vaginaani ei näkynyt, ja jalkani olivat kiinni toisissaan”, Rose kommentoi Morganille.

Rose kirjoitti myös olettavansa, että häpykarvoitus sai Morganin tuntemaan olonsa epämukavaksi. Hän myös jakoi kuvan Maroon 5 -bändin solistin Adam Levinen alastonkuvasta ja kysyi Morganilta, onko tämänkin kuvan ottaminen ollut pelkkää huomionhakuisuutta.

Morgan huomautti, että kyseisellä kuvalla Levine levitti tietoisuutta eturauhas- ja kivessyöpäjärjestöstä. Rose puolustautui sillä, että hän itse mainosti alapääkuvallaan Amber Rose Slutwalk -tapahtumaa. Tapahtuma pyrkii herättämään tietoisuutta sukupuolten tasa-arvoon ja seksuaaliseen väkivaltaan liittyvistä ongelmakohdista yhteiskunnassa.

Twitter-viestinvaihdon aikana Rose vielä muun muassa kutsui Morgania ”idiootiksi” ja Morgan jakoi oman vähäpukeisen kuvansa ”miesten voimaantumisen nimissä”.

Lue myös: "Panisin siltikin..." - Brittien aamu-tv:n juontajan kommentti juontajakollegalleen kohautti

Lähteet: Mirror , Amberroseslutwalk.com

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat