Kuva: AOP

Onko Mariah Carey jo hoikempi kuin koskaan? Katso kuvat

10.06.2017 10:15 - Rea Haverinen

Kahden lapsen äiti kuvattiin tiukoissa farkuissa ja paidassa Hollywoodissa.

47-vuotias Mariah Carey on viettänyt viime vuosien aikana kiireistä elämää henkilökohtaisella tasolla. Ensin nainen erosi kaksostensa isästä, juontaja-muusikko Nick Cannonista. Sitten hän alkoi seurustella ja kihlautui australialaisen miljardöörin James Packerin kanssa. Hääsuunnitelmien ollessa kuumimmillaan Packer kuitenkin jätti supertähden. Syyksi epäiltiin mediassa Careyn tuhlailevaa elämäntyyliä.

Pian Carey löysi seuraa yllättävän läheltä rakastuessaan taustatanssijaansa. Komean ja itseään nuoremman Bryan Tanakan, 33, kanssa nainen ehti seurustella muutaman kuukauden ennen kuin pariskunnan uutisoitiin tänä keväänä lähteneen eri teille. Nyt kaksikon kerrotaan kuitenkin sopineen välinsä ja yrittävän uudelleen. 

Carey ja Tanaka (kuva: AOP)

Kenties juuri turbulenssi Careyn yksityiselämässä on saanut aikaan sen, että kahden lapsen äiti näyttää kenties hoikemmalta kuin koskaan. Tuoreissa, Hollywoodissa napatuissa kuvissa Careyn hoikkaa uumaa korostavat hänen päälleen valitsemat tiukat, mustat pillifarkut ja tiukka musta toppi. Lämmitykseksi nainen oli vetänyt päälleen kultasomisteisen, tikkikuvioidun bomber-takin. 

Katso kuvat alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kerroimme aiemmin rohkeista kuvista, joissa Carey poseerasi pitsirintaliiveissä. Pääset lukemaan lisää aiheesta ja katsomaan kuvat tästä

Lue myös: Mariah Careyn diivailu ihmetyttää: Astelee jopa ravintolaan oman kappaleen soidessa

Arvostele artikkeli

Kuuntele KISS:iä puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Kilpailut

Uusimmat