Kuva: AOP

Mallikaunotar Gigi Hadid hurjassa kunnossa - arkiasu paljasti vatsalihakset

17.02.2017 10:45 - Rea Haverinen

21-vuotias nainen todellakin viihtyy salilla, ja hänen lajinsa on potkunyrkkeily.

Huippumalli Gigi Hadid, 21, on yksi maailman seuratuimmista julkkiksista. Reality-tähti ja mallikaunotar Yolanda Fosterin ja miljardööri Mohamed Hadidin esikoistytär marssii huippumerkkien catwalkeilla, eikä se, että niin pikkusisko Bella, 19 kuin myös pikkuveli Anwarkin, 17, ovat suosittuja malleja, yhtään vähennä naiseen kohdistuvaa kiinnostusta. Kokonaisuuden viimeistelee megajulkkis-poikaystävä, One Direction -yhtyeestä pinnalle ponnahtanut Zayn Malik

Gigiä arvostetaan hänen naapurintyttömäisen, mutta silti seksikkäänä pidetyn ulkonäkönsä ansiosta. Haastatteluissa nuori nainen vaikuttaa siltä, että hänellä on jalat maassa, vaikka hänen koko perheensä onkin tottunut parrasvaloihin pienestä pitäen. 

Paparazzit ovat usein ikuistaneet mallikaunottaren treenaamassa pikkusiskonsa Bellan kanssa. Kaksikon laji on potkunyrkkeily, ja varmasti sitä onkin kiittäminen Gigin uskomattomia vatsalihaksia katsoessa.

Tuoreissa paparazzikuvissa Gigi ikuistettiin New Yorkissa, joissa hän on muotiviikoilla mallina. Lyhyt toppi paljasti armotta, kuin kovasti Gigi on salilla töitä tehnyt. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Pitkästä ja langanlaihasta huippumallista tehtiin näköis-Barbie - katso kuva nukesta

Kilpailut

Uusimmat