Kuva: Youtube

Pako-sarjan odotettu traileri vihdoin julki - katso!

12.01.2017 09:56 - Erica Alaluusua

Pako palaa uusilla jaksoilla, mutta tutuilla kasvoilla tv-ruutuihin.

Odotus on päättynyt! Vuonna 2009 päättynyt televisiosarja Pako tekee viimein paluun televisioruutuihin uusin jaksoin. Uudesta kaudesta on nyt myös julkaistu traileri YouTubessa.

Trailerin perusteella viides kausi sijoittuu todennäköisesti Jemeniin. Mukana ovat tutut aikaisempien kausien kasvot, kuten esimerkiksi Theodore ”T-bag” Bagwell, jota sarjassa esittää Robert Knepper. Tarina pyörii yhä vankilapaon, uskollisuuden, perheen ja uhrauksien ympärillä. Keskeisenä teemana toimii kuitenkin mysteeri siitä, kuinka Wentworth Millerin näyttelemä Michael Scofield on jälleen elossa, vieläpä jälleen vankilassa.

Sarjan luoja, Paul T. Cheuring kuvailee tulevaa kautta E News -sivustolle näin:

-Michael ei vain saapunut porteista jalona sankarina. Kysymys kuuluu, kuka tämä mies oikein on? Onko hän vaarallinen? Onko hän edes Michael? Onko hän sama Michael, jonka olemme koko ajan tunteneet? On hauskaa ettei päähenkilösi ehkä olekaan hyvä tyyppi.

Dominic Purcellin, joka esittää sarjassa Lincoln Burrowin hahmoa, sanojen mukaan viides kausi tulee olemaan jopa alkuperäisiä parempi.

Uuden kauden on määrä alkaa Yhdysvalloissa FOX-kanavalla 4. huhtikuuta. Suomen ensi-iltaa ei ole ainakaan toistaiseksi ilmoitettu, mutta odotellessa voit katsoa uuden trailerin alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: "Sinulla on toivoa" - Pako-tähti julkaisi koskettavan videon masennuksesta

Lähde: eonline

Kilpailut

Uusimmat