Kuva: AOP

Kim Kardashian juhlii syntymäpäiviään - katso, miten hän on muuttunut vuosien mittaan

21.10.2019 17:15 - Milena Raappana

Kim Kardashian täyttää tänään 21. lokakuuta 39 vuotta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 39, täyttää tänään vuosia. Hän ponnahti julkisuuteen vuonna 2007, kun Keeping Up With The Kardashians -sarja alkoi. 

Vuosien saatossa Kimin ja perheensä vaikutusvalta ja bisnekset ovat laajentuneen hurjasti. Kim on erinäisten tosi-tv-sarjojen lisäksi julkaissut oman pelin ja emojit, joita kutsutaan kimojeiksi. Vuonna 2017 hän lanseerasi oman kosmetiikkamerkkinsä KKW Beautyn ja KKW Fragrancen. Tänä vuonna Kim, jota on tituleerattu yhdeksi vaikutusvaltaisimmaksi vaikuttajaksi, suunnitteli ja julkaisi muotoilevan alusvaatemallistonsa. Tällä hetkellä hän opiskelee asianajajaksi. 

Kim alkoi seurustella vuonna 2012 rap-artisti Kanye Westin kanssa ja he avioituivat seuraavana vuonna. Pariskunnalla on neljä lasta, joista kaksi syntyivät sijaissynnyttäjän avulla. 

Kimistä on kasvanut merkittävä vaikuttaja ja muoti-ikoni, jota seuraa Instagramissa noin 149 miljoonaa henkilöä. Forbesin arvion mukaan hänen nettoarvonsa olisi tällä hetkellä noin 370 miljoonaa dollaria eli yli 331 miljoonaa euroa. Vuoden parhaiten palkattujen julkisuuden henkilöiden listauksessa Kim on tänä vuonna sijalla 26. 

Katso alta kuvat, miten Kim on muuttunut vuosien saatossa.

2007

(kuva: AOP)

2008

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

2010

(kuva: AOP)

2014

(kuva: AOP)

2017

(kuva: AOP)

2019

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi kuvan 18-vuotiaasta itsestään, fanit ihastuivat: "Niin suloinen"

Lue myös: Kim Kardashian paljasti suosikkisiskonsa: "Tämä vuosi on ollut meille vahva"

Lähteet: Harper's Bazaar, Hollywood Reporter, BBC News, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat