Kuva: AOP

Suosikkitubettaja paljasti treenatun kroppansa Instagramissa - kertoo nyt, miten saavutti tulokset

01.06.2020 15:15 - Iiro Myllymäki

Pelitubettaja PewDiePie noudattaa säännöllistä treeniohjelmaa.

Maailman suosituimmaksi tubettajaksi noussut ruotsalainen PewDiePie, oikealta nimeltään Felix Kjellberg, 30, yllätti somekansan, kun hänestä levisi tuore paidaton kuva. Kuvan oli jakanut Instagramiin miehen vaimo Marzia Kjellberg, ja kuvassa nähtiin lihaksikas tubettajatähti. Kuva herätti runsaasti ihastelua, ja jotkut kyselivät miehen kuntoiluohjelman perään. Jos kuva ei näy alla, näet sen täältä.

View this post on Instagram

e x c u s e m e ?

A post shared by Marzia Kjellberg (@itsmarziapie) on

Nyt PewDiePie on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo tarkemmin, miten hän toteutti muodonmuutoksensa. Mies kertoo, että hän aiemmin oli käynyt salilla, mutta jossain vaiheessa lakkasi käymästä. Tämä johti siihen, että mies hankki kotiinsa penkin ja painoja ja alkoi noudattaa kuntoilussa viiden päivän viikko-ohjelmaa.

Kjellberg kertoo, että maanantaisin hän keskittyy rintaan ja hartioihin, ja tiistaisin hän puolestaan keskittyy maastavetoihin, kyykkyihin ja askelkyykkyihin. Keskiviikkoisin hän tekee yläkropan vetotreeniä ja esimerkiksi hauiskääntöjä, ja torstaina on taas jalkapäivä. Perjantaisin Kjellberg yhdistelee veto- ja työntötreeniä.

Felix Kjellberg kertoo päässeensä alkuun yksinkertaisesti googlettamalla ”viiden päivän harjoittelu painoilla”. Hän kuitenkin painottaa, että pelkkä treenaaminen ei ole tarpeeksi, vaan hän teki myös muutoksia ruokavalioon. Hän esimerkiksi vähensi tuntuvasti alkoholin ja sokerin käyttöä ja lisäsi proteiininsaantiaan pähkinöillä ja lihalla.

Voit katsoa PewDiePien selityksen treeniohjelmastaan alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Maailman suosituin tubettaja hautasi erimielisyydet YouTuben kanssa - yksinoikeussopimus solmittu

Lue myös: Maailman suosituin tubettaja meni naimisiin - "Tämän onnellisempi ei voi olla"

Lähde: Dexerto

Uusimmat