Kuva: Shutterstock

Kuinka terveellisesti elät horoskooppisi mukaan? Katso, mihin kohtaa listausta osut

09.04.2019 15:15 - Milena Raappana

Persoonallisuus voi vaikuttaa vahvasti terveellisiin elämäntapoihin.

Oletko koskaan miettinyt, mitä horoskooppimerkkisi sanoo terveellisyydestäsi? Luonteen piirteemme vaikuttavat siihen, kuinka paljon jaksamme väsätä vihersmoothieita, nostattaa hikeä lenkkipoluilla ja tehdä tilaa rentoutumiselle.

Popsugar-sivusto laittoi horoskooppimerkit järjestykseen terveellisyyden mukaan. Oletko listan kärkipäässä vai hännän huippu?

1. Oinas

Seikkailunhaluinen oinas on tähtimerkeistä terveellisin. Rakastat haasteiden asettamista ja niiden saavuttamista, mikä tekee sinusta täydellisen urheilijan. Voimakastahtoisena menet vaikka läpi kiven päästääksesi tavoitteisiisi.

2. Skorpioni

Olet rohkea, päättäväinen ja loistava johtaja. Intohimo urheilua kohtaan toimii voimavaranasi tavoitteidesi saavuttamisessa. Muista pitää faktat mukana terveellisessä elämäntyylissäsi. Silloin et myöskään lannistu.

3. Kauris

Vastuuntuntoisena ja itsekuria omaavana sinun on helppo toteuttaa terveellistä elämäntyyliä. Saatat tuntea välillä syyllisyyttä, joten et aseta tavoitteitasi liian korkealle. Realistinen suhtautuminen tavoitteisiin auttaa sinua ylläpitämään urheilua. Muista kuitenkin antaa itsellesi aikaa rentoutua ja pidä tasapaino hommassa.

4. Leijona

Olet synnynnäinen johtaja, jolla on itsevarmuus kohdillaan. Intohimoisen ja luovan luonteesi ansiosta pystyt viemään urheilutavoitteesi uudelle tasolle, kunhan et ryhdy liian jääräpäiseksi. Tykkäät nimittäin tehdä asiat omalla tyylilläsi. Kuitenkin, kun päätät tehdä jotain itsesi hyväksi, mikään ei ole esteenäsi.

5. Jousimies

Vapautta rakastavana olet optimistisin ja onnellisin tähtimerkeistä. Sinulla on kuitenkin tapana jättää terveelliset elämäntavat unholaan, jos jotain muuta mielenkiintoista ilmaantuu esimerkiksi matkustelu. Kunhan pitäydyt ruuissa ja urheilumuodoissa, jotka tekevät sinut onnelliseksi, pääset kyllä tavoitteisiisi.

6. Härkä

Olet periksiantamaton ja päättäväinen. Tykkäät myös hemmotella itseäsi, jolloin unohdat helposti tavoitteesi terveellisen elämäntavan suhteen. Vahvuutesi ja kestävyytesi kuitenkin auttavat tavoitteisiin pääsyssä.

7. Kaksonen

Rakastat uusien ihmisten tapaamista ja kaiken uuden kokeilua. Rutiinit ja asioiden toistaminen eivät sovi sinulle, koska haluat jatkuvasti muutosta. Eläväisen luontosi ja sopeutumiskykysi takia ryhmäliikuntatunnit, joukkuelajit ja meal preppaus -ryhmät ovat sinulle sopivia. Erilaiset lajikokeilut ja pienet muutokset auttavat sinua ylläpitämään terveellisiä tapojasi.

8. Vaaka

Olet sosiaalinen ihminen, jonka seurassa on helppo ja hauska olla. Rakastat lukemista ja uusien asioiden opettelua. Tämän takia keskittymisesi ei aina ole urheilussa ja terveellisissä ruuissa. Ympäröimällä itsesi oikeanlaisilla ihmisillä, saatat muuttua superterveelliseksi.

9. Vesimies

Olet ystävällinen ja rakastat auttaa muita ihmisiä etenkin, jos voit pitää samalla hauskaa. Terveelliset elämäntavat kuulostavat sinusta tylsiltä ja motivaatiosi saattaa vaihdella. Kuitenkin jatkuvasti hieman muuttamalla treenejäsi ja ruokiasi, mielenkiintosi voi syttyä.

10. Neitsyt

Olet käytännönläheinen, työorientoitunut ja tykkäät suunnitella asiat hyvin. Koska olet niin pikkutarkka, saatat moittia itseäsi treeneistä ja ruuistasi. Älä anna kuitenkin itsekritiikin lannistaa. Rakastat luontoa, joten lähde kävelylle, patikoimaan tai tekemään muuta aktiviteettia ulos. Pistä kuulokkeistasi äänikirja siivittämään treeniäsi ja muista nauttia myös omasta ajastasi.

11. Rapu

Rakastat rentoutua ja haaveilla, mutta myös viihdyt läheistesi seurassa. Mielialasi vaikuttavat suuresti siihen, jaksatko treenata ja pitää huolta terveydestäsi. Sinulle paras vaihtoehto on kutsua joukko rakkaita ihmisiä yhteen ja valmistaa terveellistä ruokaa sekä mennä joogatunnille.

12. Kalat

Olet empaattinen ja epäitsekäs. Siksi usein laitat muiden tarpeet omiesi edelle ja samalla terveellisyys unohtuu. Parhaiten saavutat tavoitteesi, kun muistat pistää itsesi etusijalle ja otat intohimosi musiikkiin ja visuaalisiin asioihin mukaan treeneihin ja ruuanlaittoon.

Lue myös: Mitä painajaista näet useimmiten? Katso, mitä horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Millainen valehtelija olet? Horoskooppisi kertoo

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat