Kuva: Instagram

Fitness-kaunotar paljastaa upean olemuksensa salaisuuden: "Muista myös elää"

12.10.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Paige Hathawayta seuraa Instagramissa neljä miljoonaa ihmistä.

Maailmalla tunnettu fitness-kaunotar Paige Hathaway, 29, ei omien sanojensa mukaan ollut kuusi vuotta sitten ikinä astunut kuntosalille. Tätä ei uskoisi naisen ulkomuodosta tänä päivänä. 

Nykyisin Hathawayn Instagram-tilillä on neljä miljoonaa seuraajaa, jonne nainen jakaa kuviaan treeninsä tuloksista. Yhdysvaltojen Oklahomasta kotoisin oleva Hathaeay kertookin, että hänellä on tiukat treenirutiinit, mutta niistä on lupa joskus joustaa. 

-En ikinä treenaa päivisin yli tuntia kauempaa. Suosin nopeatempoisia treenejä. Olen myös ollut nyt kuusi kuukautta kasvispainotteisella ruokavaliolla, mutta syön silti kalaa, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Pahinta mitä Hathawayn mukaan treeneistä innostunut ihminen voi tehdä, on tuntea syyllisyyttä vapaapäivistä ja lopettaa eläminen- 

-Joskus pitää herkutella ja pitää välipäiviä. Älä treenaa itseäsi liikaa. Sinun pitää elää, ei lopettaa sitä. Rakastumalla treenaamiseen kannustat itseäsi jatkamaan, hän kannustaa. 

Naisen mukaan repsahduksia sattuu, mutta se miten ihminen käsittelee niitä, on tärkein seikka. Jos kerran repsahtaa, kannattaa katsoa eteenpäin, eikä jäädä murehtimaan menneitä. 

View this post on Instagram

Get a girl who can do both ✨✅

A post shared by Paige Hathaway (@paigehathaway) on

Lue myös: Eevi Teittisen rohkea pitsiasu ei jätä kylmäksi - nännejä peittivät vain ruusut

Lähde: Daily Mail 

Arvostele artikkeli

Uusimmat