Kuva: Shutterstock

Pitääkö deitti sittenkin sinua varavaihtoehtona? 5 paljastavaa merkkiä

02.02.2020 13:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälytysmerkeistä voi olla haluttomuus sitoutua yhteisiin suunnitelmiin hyvissä ajoin.

Olemme aikaisemmin kirjoittaneet merkeistä, jotka saattavat kieliä siitä, ettei parisuhde enää tee sinulle hyvää. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Joskus myös käy niin, että hyvin alkanut tapailusuhde muuttuu epävarmuutta ja henkistä kuormitusta aiheuttavaksi tekijäksi elämässäsi. Epävarmuus johtuu usein siitä, ettei toinen osapuoli tunnu olevan varma, mitä suhteelta toivoo.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen hälytysmerkkejä, jotka voivat paljastaa sen, ettei deittikumppani ole tosissaan liikkeellä. On mahdollista, että hän haluaa vain kevyttä tapailua tai pitää sinua varavaihtoehtona.

Kuulostavatko nämä seikat tutuilta?

1. Et osaa määritellä, mitä välillänne on oikeasti meneillään. Olet saattanut huomata tämän, kun esimerkiksi ystäväsi kysyvät, oletteko deittisi kanssa jo seurustelusuhteessa.

2. Et ole täysin varma, mitä hän ajattelee sinusta ja oletko hänen mielestään potentiaalinen seurustelukumppani. Deitti ei myöskään tunnu olevan halukas keskustelemaan kanssasi tästä aihepiiristä.

3. Et osaa myöskään tulkita hänen käytöksestään, onko deitti tosissaan kanssasi vai ei. Hänen on esimerkiksi vaikea sitoutua etukäteen yhteisiin suunnitelmiinne.

4. Kun liikutte yhdessä, huomaat, että hän flirttailee mielellään myös muille.

5. Treffien sopiminen lepää lähes aina sinun harteillasi ja sinusta tuntuu, ettei deitti näe vaivaa raivatakseen sinulle aikaa aikataulustaan.

Lisää hälytysmerkkejä voit lukea täältä.

Lue myös: Milloin parisuhde ei enää tee hyvää sinulle? Havaitse salakavalat ja myrkylliset merkit ajoissa

Lue myös: Sinkut kertovat: Parhaat keinot yksinäisyyden ja läheisyydenkaipuun lievittämiseen

Lue myös: Asiat, jotka tulisi tehdä ennen uuteen parisuhteeseen heittäytymistä – toteutuvatko omassa elämässäsi?

Lähde: Your Tango

Uusimmat