Kuva: Shutterstock

Miten eläimet ovat keskeyttäneet suomalaisten seksisessioita? Lue hauskat tarinat

10.10.2019 20:15 - Reija Saarinen

Joskus lemmikki saattaa pilata kiihkeän seksisession.

Enemmistö suomalaisista lemmikinomistajista kokee, ettei lemmikin omistaminen häiritse omaa seksielämää. Viidellä prosentilla on kuitenkin kokemusta tästä lemmikin omistajuuden kiusallisesta ja hupaisasta kääntöpuolesta.

Kaalimato.comin tuoreesta kyselytutkimuksesta käy ilmi hauskoja tositarinoita intiimeistä hetkistä, jotka ovat saaneet odottamattoman käänteen kotitaloudessa asustelevan lemmikin johdosta. 

Muutamia hauskoja suomalaisten jakamia tarinoita pääset lukemaan alta.

”Kissa on hypännyt viereen makoilemaan ja koira tullut nuolemaan varpaita.” -Nainen, 25–34 vuotta.

”Kissa unohtuu makuuhuoneeseen ja alkaa pyörimään ympärillä. Koiran tuijotus...” -Mies, 25–34 vuotta.

”Koira rupeaa haukkumaan kesken puuhien tai yrittää tulla sänkyyn.” -Nainen, 25–34 vuotta. 

”Koirani oli kovin suuri ja suojeleva, joten uusien kumppanien tuominen kotiin ja etenkin seksin harrastaminen kotona oli haastavaa.” -Nainen, 45–54 vuotta.

"Kissa tulee joka kerta tutkimaan värisevää vibraattoriani, kun pidän omaa kivaa makuuhuoneessa. Jos laitan oven kiinni, se raapii ovea niin kovaa, etten pysty keskittymään. Minun on pakko päästää se takaisin huoneeseen, jolloin palaamme alkuperäiseen ongelmaan.” -Nimimerkki kissanainen, 37 vuotta.

”Aktia harrastaessa ranskanbulldoggi tulee kateelliseksi ja haluaa aina tulla nuolemaan naamaa tai hyppimään. Koira on muutenkin aina niin kaateellinen, jos edes pussailee miehen kanssa tai halii. Ihana se silti on.” -Nimimerkki isokatar, nainen 18 vuotta.

”Aikanaan kaverini koirat olivat luonani hoidossa ja tyttöystäväni oli yötä luonani. Samalla kun me puuhailimme sängyssä, koirat järsivät hänen pikkarinsa rikki. Ei ollut vaihtovaatteita sillä kertaa mukana, joten joutui palaamaan kotiinsa kommandona.” -Nimimerkki Mr. P, mies 40 vuotta.  

”Seurankipeä kissamme tulee nolostelematta viereen makoilemaan ja kehräämään, kun petipuuhat ovat kesken. Kissaa ei häiritse edes asentojen vaihtaminen ja se, että häntä joudutaan hätistelemään pois alta. Jos oven sulkee, kissa jää maukumaan surkeana oven taakse.” -Nimimerkki Inksu, nainen 25 vuotta.  

”Joskus välillä kumppanin kissa päättää piristää intiimejä petipuuhiamme juoksemalla seinää päin huoneen ulkopuolella tai pitämällä hirven soidinhuutojen kaltaista möyryämistä suoraan oven takana. Yritä siinä sitten ottaa kumppanilta pokkana poskeen.” -Nimimerkki Metsä kaikuu kun sinne huudetaan, nainen 19 vuotta.

Lue myös: Kuinka moni suomalainen on harrastanut seksiä julkkiksen kanssa, entä sukulaisensa? Kysely selvitti

Lue myös: Kuinka usein suomalaiset harrastavat sooloseksiä? Katso, kuulutko enemmistöön!

Lue myös: Suomalaiset kertovat, missä julkisilla paikoilla he ovat harrastaneet seksiä - "Meitä kuvattiin"

Kilpailut

Uusimmat