Kuva: Shutterstock

Mitä tapahtuu, kun parisuhde päättyy ilman selitystä? Naiset kertovat sydäntäsärkevät kokemuksensa

06.10.2019 16:15 - Emmi Moilanen

Eron jälkeen on mahdollista, että toinen osapuoli jää kaipaamaan pitäksi aikaa tarkempaa selitystä suhteen päättymiselle.

Parisuhteen päättyminen on suuri elämänmuutos, jonka käsittely vaatii aikaa ja usein myös riittävää suremista. Erosta ylipääsemistä voi vaikeuttaa se, jos kumppani on halunnut päättää suhteen selityksiä antamatta.

Elite Daily julkaisi naisten kokemuksia siitä, millä tavalla elämä jatkui sen jälkeen, kun parisuhde päättyi ilman syytä ja selkeää selitystä. Kokosimme koskettavimmat kirjoitukset alle.

Syy olisi kiva, mutta aina sitä ei saa

”En tarvitse loppukaneettia. Joo, se olisi ihan kivaa, mutta sitä ei aina saa. Kumppanit ovat päättäneet suhteen kuitenkin siitä syystä, etteivät halunneet olla kanssani. Siinä on tarpeeksi syytä. En halua olla sellaisen tyypin kanssa, joka ei halua olla kanssani.”

Jatka eteenpäin ja tee parhaasi

”Ei sitä oikein pääse yli. Jatkat vain eteenpäin ja teet parhaasi, kunnes yhtenä päivänä koko homma ei enää vaivaa sinua lainkaan. Elämä jatkuu ja aika harvoin saamme asioille tyydyttävän päätöksen.”

Tieto siitä, että Se oikea osuu vielä kohdalle

”Ymmärtämällä, että molemmat löydämme tahoillamme tyypin, joiden kanssa sovimme paremmin yhteen. Miehen nykyinen vaimo on jotain sellaista, mitä minä en koskaan olisi pystynyt olemaan. Kuten myös minun kihlattuni on tyyppi, jollaista olen aina kaivannut elämääni. Olen iloinen, että olemme löytäneet oman ihmisemme.”

Syy ei olisi muuttanut mitään

”Ymmärsin lopulta, että syyn saaminen oli vain pinttynyt tarve. Oikeasti se ei olisi muuttanut mitään. Roikuin vain ajatuksessa, jotta minun ei olisi lopullisesti tarvinnut päästää irti. Joskus parisuhteet eivät vain toimi.”

Aika parantaa

”Olin surullinen ehkä kuukauden, ja aika hämilläni. Lopulta koitti päivä, jolloin en enää juurikaan ajatellut asiaa.”

Lue myös: Fani pääsi tapaamaan Hollywood-hurmurin - näyttelijä hämmästyi naisen asuvalinnasta

Lue myös: Naiset ottivat aikaa seksiä harrastaessaan - sekuntikello pysäytettiin oman orgasmin kohdalla

Lue myös: Monopoly-pelin uusi versio nosti someraivon - nyt naiset tienaavat automaattisesti miehiä enemmän!

Lähde: Elite Daily

Uusimmat