Kuva: Shutterstock

Suomalaisnainen järjesti miehensä salarakkaan kanssa shokkiyllätyksen: "Sisään astui kaksi naista"

06.03.2019 20:00 - Senni Loikala

Petetty nainen ja hänen aviomiehensä salarakas yllättivät miehen ravintolassa.

Uutisoimme tiistaina Radio Novan studioon lähetetystä viestistä, jossa Hiili-nimimerkillä esiintynyt nainen avautui aviomiehensä uskottomuudesta. Parilla on kaksi teini-ikäistä lasta. Nainen oli lukenut salaa miehensä puhelimeen tulleen viestin. Viestin lähettäjä oli tallennettu ”Raksu”-nimellä ja viestissä suunniteltiin tapaamista ravintolaan.

Vaikutti selvältä, että mies oli uskoton. Juontaja Niina Backman pohti, kannattaisiko naisen ottaa yhteyttä miehensä salarakkaaseen.

- Mielenkiintoista olisi kuulla, mitä puolisosi on kertonut suhteestanne. Sieltä saattaa paljastua peitetarina esimerkiksi siitä, että olette eroamassa, Backman totesi lähetyksessä.

Keskiviikkona petetyksi tullut nainen lähetti Backmanille viestin ja kertoi tavanneensa miehensä salarakkaan kasvotusten. Mies oli valehdellut salarakkaalleen, että olisi tapaillut toista naista (vaimoaan) puolentoista vuoden ajan. Todellisuudessa pari oli ollut naimisissa vuodesta 2005 alkaen.

Vaimo ja salarakas jättivät miehen yhdessä

Illalla nainen raportoi Radio Novalle kolmiodraaman huipennuksen. Mies ja salarakas olivat sopineet tapaamisen ravintolaan kello viideksi. Miehen vaimo ja salarakas järjestivät dramaattisen yllätyksen. ”Noin kello 17.10 ravintolaan sisään astui kaksi naista. Valitsimme paikkamme ensin ilahtuneen, minut nähtyään hämmentyneen mieheni pöydästä”, nainen kertoo viestissään.

Yllätykset eivät jääneet siihen. ”Hieman myös itse hämmästyin, kun toinen osapuoli (miehen salarakas) kaivoi taskustaan Audin avaimet, iski ne pöydälle ja ilmoitti, ettei niille ole enää käyttöä. Itselläni ei ole koskaan ollut autoa. En kuulemma tarvitse, koska linja-autot kulkevat niin hyvin”, nainen kertoo viestissään ja jatkaa: ”Seuraavaksi pöydälle tipahti vihkisormus. Ensimmäistä kertaa poissa sormesta sitten vihkimisemme jälkeen 2005.

Viestissään nainen kuvailee oloaan helpottuneeksi ja kiitolliseksi. ”Nyt lähden hakemaan pojat. Pääsevät maistamaan mummun kotiruokaa ja nauttimaan elämästä ilman draamaa.

Nainen arvelee, että miehellä on edessään haastavat ajat. ”Mikä on pahempaa kuin se, että nainen jättää? No tietenkin se, että kaksi naista jättää yhtaikaa”, hän pohtii ja summaa dramaattisen elämänmuutoksensa opetuksen: ”Rakastakaa toisianne. Älkää pettäkö sitä ihmistä, joka teitä kaikkein eniten rakastaa.

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa.

Radio Nova, Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa.

EDIT 21.43. Otsikkoa muokattu. 

Lue myös: Ällöttävät asiat, jotka tulevat osaksi parisuhdetta, kun se on vakaalla pohjalla - samaistutko?

Lue myös: Parisuhteen tulevaisuutta voi ennustaa kumppanin käytöksestä: Tavat, jotka enteilevät eroa

Lue myös: Haluatko onnellisen parisuhteen? Asiat, jotka ovat tavoittelemisen arvoisia

Uusimmat