Kuva: Shutterstock

Kannattaako häämatkalle lähteä heti häiden jälkeen? Asiantuntijat perustelevat kantansa

06.01.2019 19:15 - Senja Rapila

Yksi yleisimmistä syistä häämatkan viivästyttämiseen on raha, toinen on työt.

Monet odottavat häidensä jälkeen häämatkaa kuin kuuta nousevaa. Mutta kannattaisiko häiden jälkeen lähteä suoraan häämatkalle, vai pitäisikö sen kanssa odottaa? Asiantuntijat ovat nyt ottaneet kantaa aiheeseen Elite Dailyn tekemässä artikkelissa.

- Useat pariskunnat viivyttävät nykypäivänä häämatkalle lähtöä. Voit ajatella sen olevan huono merkki, mutta siihen on useita syitä, miksi odottaminen on oikeastaan merkki terveestä parisuhteesta. Tavallaan se on järkeenkäypää odottaa sen sijaan, että lähtisi häämatkalle heti häiden jälkeen, hääyrittäjä Justina Michaels kommentoi.

Yksi yleisimmistä syistä häämatkan viivästyttämiseen on raha, toinen on työt.

Jos raha on tiukilla häiden järjestämisen jälkeen, useimmat eivät halua tyytyä halvempaan lomamatkaan, kun tähtäimessä on ollut alusta asti unelmien rantaloma turkoosin meren rannalla. 

Työt puolestaan voivat viedä mehut ennen häitä: jos lähtee häämatkalle heti häiden jälkeen, saattaa joutua tekemään kaikki seuraavan kahden tai kolmen viikon työt juuri ennen häitä, joka voi aiheuttaa ylimääräistä stressiä.

- Hääpäivä aiheuttaa itsessään sellaista väsymystä, että usein kotona vietetty aika ennen lentokoneeseen hyppäämistä auttaa tuoretta avioparia nauttimaan lomastaan enemmän.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 5 helppoa keinoa tulla onnellisemmaksi

Lue myös: Terapeutit listasivat: Asiat, joista tiedät löytäneesi Sen Oikean

Kilpailut

Uusimmat