Kuva: Shutterstock

Tunnetko häntä kohtaan himoa vai rakkautta? Katso, kuinka erotat tunteet toisistaan

29.12.2018 08:15 - Senja Rapila

Jos puhut paljon itsestäsi sen sijaan että puhuisit "meistä", on se merkki siitä, että kyseessä voi olla vain himoa.

Suhteen ja deittailun alkuvaiheilla voi helposti sekoittaa rakkauden himoon, jota tuntee toista kohtaan. Mistä sitten tietää, kummasta lopulta on kyse? Independent-sivusto on listannut asiantuntijoiden kanssa ne merkit, joista tiedät.

Terapeutti ja aiheen asiantuntija Terri Orbuch kertoo, että ensimmäinen merkki rakkaudesta on yhteys toiseen ihmiseen. Tarkemmin kuvattuna se tarkoittaa yhteyden kaipausta kumppanisi ja muiden sinulle tärkeiden ihmisten välille. Jos vain himoitset häntä, et kaipaa muiden mielipiteitä asiaan. Jos kuitenkin rakastat häntä, haluat kaikkien sinulle tärkeiden ihmisten tulevan toimeen ja rakastavan toisiaan.

Seuraava vinkki on se, kuinka puhut parisuhteestasi. Jos puhut paljon itsestäsi sen sijaan että puhuisit "meistä", on se merkki siitä, että kyseessä voi olla vain himoa. Rakastuneet ihmiset alkavat sisäistämään alitajuntaisesti sen, että he ovat pari.

Kolmas merkki on se, kuinka paljon kerrot itsestäsi kumppaniehdokkaallesi. Jos pysyt kovin pinnallisena, etkä halua paljastaa hänelle kaikkea itsestäsi, voi se olla merkki pelkästä himosta häntä kohtaan.

Viimeisin merkki on se, kuinka kumppaniehdokas vaikuttaa sinun elämääsi. Otetaan vaikka esimerkkinä tilanne, missä deittailemasi tyyppi joutuu muuttamaan työnsä perässä toiselle paikkakunnalle. Jos himoitset häntä, et edes harkitse vaihtoehtona muuttavasi hänen perässään. Jos rakastat häntä, otat sen harkinnan alle, koska haluat antaa suhteellenne mahdollisuuden.

Lähde: Independent

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka saattavat kokea elämänsä mullistavan eron ensi vuonna – koskeeko sinua?

Lue myös: Huono omatunto heijastuu heti käytökseen - 6 tapaa, joihin sorrumme syyllisyydentunnossa

Uusimmat