Kuva: Shutterstock

Elämänkumppani etsinnässä? Ohjenuorat, joita jokaisen noudattaa

19.11.2018 19:15 - Emmi Moilanen

On hyvä esimerkiksi tarkkailla, millaisia parisuhteita lähipiiristäsi löytyy ja millaisia kompromisseja ne ovat osapuolilta edellyttäneet.

Parisuhteen löytyminen ei ole aina itsestäänselvyys, vaan Sen oikean löytäminen voi vaatia useat treffit ja pieleen menneet yritykset. Jos haaveissa siintää seurustelusuhde, Your Tango -sivusto kokosi yhteen neuvot, jotka jokaisen tulisi muistaa deittiviidakossa seikkaillessaan.

1. Tee itsellesi selväksi se, millaisia tapoja ja toimintamalleja olet toistanut edellisissä parisuhteissasi. Pohdi, mitä hyvää ja mitä huonoa ne ovat antaneet suhteelle? Tiedostamalla omat vahvuutesi ja heikkoutesi, olet jälleen askeleen pidemmällä elämänkumppanisi etsinnässä.

2. Ota selvää, mitä pitkät ja onnelliset parisuhteet vaativat toimiakseen. Kysy rohkeasti lähipiiriltäsi, millaisia kompromisseja he ovat tehneet vahvistaakseen parisuhdettaan.

3. Muista, että ensivaikutelma ei kerro ihmisestä kaikkea. Anna uudelle tuttavuudelle myös toinen mahdollisuus, vaikka et täysin vakuuttunut kemiastanne ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

4. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, millaiset elämänarvot potentiaalisella seurustelukumppanilla on. Kysy häneltä rohkeasti asioista ja muista kuunnella aidosti, mitä deitti kertoo itsestään, arvoistaan ja menneisyydessään.

5. Aseta selkeät tavoitteet, mitä toivot parisuhteelta ja tulevaisuudelta. Kumppania etsiessä on tärkeää pysyä rehellisenä itselleen, eikä heittäytyä ihmissuhteeseen vain sen vuoksi, ettei tarvitsisi olla yksin.

Lue myös: Oletko elämänvaiheessa, jossa deittailu ei kannata? Tunnista merkit ajoissa

Lue myös: Miten deittisovellukset vaikuttavat mielenterveyteen? Asiantuntijan lausunnot ovat karua kuultavaa

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat