Kuva: Shutterstock

Seksiasento, joka on etenkin naisten mieleen - lisää nautintoa huomattavasti

23.08.2018 19:45 - Reija Saarinen

Kyseinen asento antaa etenkin naisille.

Lähetyssaarnaaja on monelle tuttu ja turvallinen seksiasento, joka on myös monen mieleen. Se valittiinkin juuri asennoksia, jossa ihminen tuntee itsensä kaikista rakastetuimmaksi. Syykin lienee selvä, siinä läheisyys ja intiimiys ovat läsnä, sillä voi katsella toista syvälle silmiin lähellä ollessaan.

Jos lähetyssaarnaaja kuitenkin alkaa tuntua jo liiankin tutulta, kannattanee kokeilla erästä variaatioita. Seksiasiantuntija Tracey Coxin mukaan on nimittäin olemassa versio, joka takaa etenkin naiselle suuremman nautinnon.

- "Koukku-asennosa" nainen makaa selällään sängyllä ja mies tulee hänen päälleen, aivan kuten lähetyssaarnaajassakin. Tämän jälkeen nainen nostaa jalkansa miehen olkapäille niin, että nilkat nojaavat olkapäihin, Cox vinkkaa.

- Tämän jälkeen mies voi nojata naista kohti, pitää painon käsillään sekä avaa hieman haarojaan. Nainen sen sijaan voi ohjailla miehen liikkeitä pitämällä kiinni hänen reisistään.

Asento on todella nautinnollinen sillä se mahdollistaa syvemmän stimulaation ja saattaa myös saada miehen tuntumaan suuremmalta. Lisätäkseen tunneta entisestään, nainen voi ristiä jalkansa miehen pään takana, jolloin vagina tiukkenee hieman.

Lue myös: Intiimein seksiasento valittiin - saa ihmiset tuntemaan olonsa rakastetuksi

Lähde: Daily Star

Uusimmat