Kuva: Shutterstock

Kuukautistenkin aikaan voi harrastaa seksiä - katso mitä kannattaa ottaa huomioon

13.06.2018 23:15 - Reija Saarinen

Kuukautisten ei kannata antaa vaikuttaa seksielämään. Itse asiassa se saattaa muun muassa helpottaa kipuja.

Kuukautistenkaan aikana ei kannata pidättäytyä seksistä, etenkään jos itsellä halut hyrräävät. Todellisuudessa seksin harrastaminen tuolloin on rentouttavaa ja saattaa jopa helpottaa ikäviä kipuja.

On kuitenkin olemassa muutamia juttuja, jotka kannattaa painaa mieleen ennen hommiin ryhtymistä. Näin seksikokemuksesta tulee molemmille miellyttävä.

1. Älä huolehdi

Vaikka tilanne saattaa olla uusi, jopa jännittävä, ei kannata huolehtia turhaan. Kannattaa sen sijaan ajatella hyviä puolia, kuten sitä, että liukastetta on nyt huomattavasti enemmän. Tämän lisäksi se saattaa helpottaa kramppeja ja muita kipuja, joten se toimii myös särkylääkkeenä.

2. Suojatkaa sänky

Ennen hommiin ryhtymistä kannatta suojata sänky. Laita esimerkiksi pyyhe lakanoiden suojaksi, jotta vältyt ikävältä sotkulta.

3. Suunnatkaa suihkuun

Jos sängyn sotkeminen arveluttaa, kannattaa suunnata suihkuun. Suihkuseksi on oivallinen tapa kokeilla jotain muuta, ja samalla säästytte siivoamiselta.

4. Suunnittele

Kannattaa muistaa napata tamponi pois ennen hommiin ryhtymistä. Näin homma ei pilaa hyvin alkanutta tunnelmaa.

5. Valitkaa asento oikein

Lähetyssaarnaaja, tai jokin muu asento, jossa nainen on selällään, lienee paras vaihtoehto. Tässä asennossa veri ei nimittäin pääse valumaan pois niin helposti.

Lue myös: Miksi kuukautiset ovat myöhässä? 9 muuta mahdollista syytä kuin raskaus

Lue myös: Haluatko lyhentää kuukautisten kestoa? Se onnistuu nautinnollisella tavalla

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat