Kuva: Fotolia

Salaisuudet, joiden avulla saat suhteesi kestämään

14.09.2017 12:45 - Reija Saarinen

On olemassa kolme seikkaa, jotka saavat suhteen kestämään.

Kestävä parisuhde ei ole mikään helppo juttu. Se vaatii työtä ja sitoutumista, suhteen molemmilta osapuolilta. On kuitenkin olemassa joitain sellaisia seikkoja, jotka vahvistavat suhdetta.

Parisuhdeasiantuntijan mukaan on olemassa kolme salaisuutta, joiden avulla parisuhteesta saa kestävän. Hän paljasti ne Independent-sivuston haastattelussa.

Salaisuudet ovat:

1. Kemia

- Elämässä on paljon ylä- ja alamäkiä. Kemia on se liima, joka onnistuu pitämään pariskunnan yhdessä elämän eri käänteissä. Kemia onkin yksi ratkaisevimmista tekijöistä, joita kestävässä suhteessa on, Tracey Cox kertoo.

2. Persoonallisuudet

Coxin mukaan erilaiset persoonallisuudet ovat suuressa roolissa kestävässä suhteessa. On tärkeää, että persoonallisuudet sopivat yhteen.

Hänen mukaansa yleensä suhteet, joissa on kaksi yhtä vahvaa persoonaa, harvoin onnistuvat. Hän uskookin, että suhde onnistuu paremmin, jos ihmisten välillä on eroja.

3. Jutteleminen

Liiallinen puhuminen ei ole hyvästä. On tärkeää puhua asioista, mutta joskus on hyvä myös antaa tilaa.

Coxin mukaan ei kannatta puhua liikaa. On tärkeää antaa myös aikaa hiljaisuudelle ja yhteiselle ajalle. Kaikesta ei tarvitse jatkuvasti jutella.

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lue myös: Onko aika päättää parisuhde? Merkit, jotka kertovat rakkauden tulleen tiensä päähän

Lähde: Independent

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat