Kuva: Fotolia

"Helppo asento antaa kovempaa kyytiä" - naiset kertovat, mitkä asennot tyydyttävät heidät parhaiten

11.09.2017 23:45 - Senja Rapila

Kaikki naiset eivät pidä samoista asennoista.

Mitkä asennot ovat naisten mielestä kaikista tyydyttävämpiä? Missä asennossa nainen haluaa rakastella, missä asennossa hän haluaa kovaa kyytiä? Elite Daily on listannut Reddit-käyttäjien kertomuksia siitä, mitkä asennot ovat kaikista tyydyttävimpiä.

Voit lukea naisten omat perustelut alapuolelta.

"Doggy style niin, että minulla on tyyny vatsani alapuolella, ja että hän hieroo klitoristani ja suutelee niskaani."

"Lähetyssaarnaaja. Saan tuntea olevani lähellä kumppaniani, koskettaa häntä helposti, ja nähdä hänen kasvonsa, mikä on seksikkäintä. Se on mukava asento minulle ja tuntuu fyysisesti hyvältä."

"69."

"Mikä tahansa asento, missä pystyn nähdä hänen kasvonsa. Tykkään kokeilla erilaisia asentoja, koska seksi on hauskaa ja ihmeellistä, mutta heikko kohtani ovat asennot, missä voin nähdä kumppanini kasvot ja kietoa jalkani hänen ympärilleen. Siinä on jotain todella sensuellia ja intiimiä, kun voi katsoa toista seksin aikana ja nähdä hänen ilmeensä, ja että voi liikkua yhdessä."

"Kyljellään niin, että hän on hajareisin toisen jalkani päällä ja pitää toista ylhäällä. Näin hän pääsee todella syvälle ja se on helpompi asento antaa kovempaa kyytiä, kun hänen polvensa pitävät."

"Kieli klitoriksella, minä selälläni tai kyljelläni."

"Kaikki versiot takaapäin. Doggy style, lusikointi, niin että makaan mahallani..."

"Minä päällä. Saan orgasmin nopeammin niin - ja niin saa myös kumppanini."

"Kun rakastelemme, pidän lähetyssaarnaajasta. Pidän siitä, että tunnen hänen painonsa päälläni. Pidän siitä, että voin suudella hänen niskaansa ja huuliaan. Että voin supista hänen korvaansa. Pidän siitä, että näen hänen silmänsä sulkeutuvan, kun hän on tulossa. Minulle se on kaikista intiimin asento.

Jos haluan kuitenkin panna kunnolla, pidän siitä että hän ottaa minut takaapäin, varsinkin jos seisomme. Yritän kerätä rohkeutta siihen, että pyytäisin häntä lyömään ja tukistamaan minua, mutta pelkään tekeväni hänen olonsa epämukavaksi."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Älä anna kipinän hiipua - pidä parisuhde kiinnostavana helppojen vinkkien avulla

Lue myös: Haluatko kestävän parisuhteen? Ota haltuun rakkaustutkijan käytännölliset vinkit

Lue myös: Hätkähdyttävän monet käyttävät deittisovelluksia vielä parisuhteessa - uusi tutkimus paljastaa

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat