Kuva: Fotolia

Käyttääkö hän sinua vain seksiin? Merkit, joista tiedät

17.06.2017 19:15 - Senja Rapila

Välillä hyvältäkin tuntuvassa, alkavassa suhteessa voi olla kyse pelkästään seksistä.

Jos alla olevat merkit ovat tuttuja, voi deittikumppanin mielestä kyse olla pelkästään seksistä.

1. Hän tunnustaa rakkautensa nopeasti

Jos hän kertoo välittömästi rakastavansa sinua ja ylistää sinua turhan paljon, niin paljon että huomaat jo omien epäilystesi heräävän, voi aistisi olla oikeassa. Hän saattaa yrittää pöksyihisi vain mahdollisimman nopeasti. 

Hän ei ole koskaan valmis kuitenkaan tapaamaan vanhempiasi, ystäviäsi tai käymään ulkona, mutta on aina valmis kun vihjataan seksistä, kannattaa päästää irti ennen kuin sattuu.

2. Hän ei saa käsiään irti sinusta

Jos hän koskettelee sinua jatkuvasti ja vihjailee seksistä, riippumatta paikasta, on se huono merkki. Jos hän ei puhu kanssasi mistään muusta kuin seksistä ja siihen liittyvistä asioista, kannattaa vakavaa suhdetta haluavan pistää piste leikille.

3. Hän ei halua tutustua sinuun syvemmin

Jos hän ei halua tietää sinusta mitään, taikka tutustua ystäviisi tai perheeseesi, alkaa kyseessä olla jo menetetty peli. Jos hän ei halua tietää sinusta mitään, kyseessä on melko varmasti pelkästään seksisuhde ainakin hänen puoleltaan.

Jos hän haluaa tutustua sinuun syvällisemmin, silloin hän haluaa suhteen kanssasi.

4. Hän saa sinut tuntemaan häpeää tai syyllisyyttä

Tuntuuko sinusta siltä, että harrastat hänen kanssaan seksiä vain sen vuoksi, että haluat tehdä hänet onnelliseksi? Kuin se olisi asia, joka määrittää suhteenne? Tässä vaiheessa hälytyskellojen pitäisi soida, sillä mikäli hän syyllistää sinua jatkuvasti siitä, jos et halua harrastaa seksiä jatkuvasti, voi se tarkoittaa hänen hakevan pelkästään seksiä suhteelta.

5. Hän ei ole itsevarma

Jos hän ei ole itsevarma ja sinut itsensä kanssa, ei hän välttämättä kykene kypsään suhteeseen. Siinä ei ole kyse siitä, oletko sinä tarpeeksi ihana, mutta hän ei välttämättä voi sitoutua haluamallaan tavalla. 

6. Hän kertoo suoraan välittävänsä vain seksistä

Yksinkertaista, mutta jos hän kertoo haluavansa suhteesta vain seksiä, sitten hän sitä tarkoittaa. Et todennäköisesti pysty häntä muuttamaan millään tavalla, vaan tulet vain rikkomaan oman sydämesi, jos yrität häntä muuttaa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Itsetyydytys kunniaan - 3 syytä, miksi pornoa kannattaa katsoa

Lue myös: Naisella on ollut 80 seksikumppania, miehellä ei yhtään - voiko suhde toimia?

Lue myös: Erilaiset syyt ajavat miehet ja naiset pettämään kumppaniaan - naisten syy surullisempi

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat