Kuva: Fotolia

Orgasmin saaminen yhdynnässä ei ole itsestäänselvyys - naiset paljastavat, mikä asento lopulta toimi

09.06.2017 19:15 - Senja Rapila

Naisten orgasmin saavuttamista yhdynnässä ei pidetä turhaan vaikeana saavutuksena.

Oletko kokeillut eri asentoja yhdynnässä, mutta et ole onnistunut saamaan vielä orgasmia seksin yhteydessä?

Jos haluaisit löytää asennon, jossa voisit vihdoin saada orgasmin ilman käsipelejä, voit lukea todellisten naisten kertomat kokemukset g-pisteen löytymisestä alapuolelta:

"Luin lehdestä parhaista asennoista, joissa voi saavuttaa orgasmin, ja kokeilin niitä dildon kanssa. Sitten testasin niitä kumppanini kanssa. Tätä ennen en ollut koskaan saavuttanut orgasmia seksin yhteydessä, mutta annoimme lähetyssaarnaajalle mahdollisuuden niin, että kohotin lantiotani. Kohotin lantiotani kuin siltaa, ja se toimi. Nyt käytän tyynyän nostaakseni vyötäröäni ja saan orgasmin miltei aina. Saan myös helposti orgasmin, kun olen päällä."

"Kumppanillani on vaikeuksia pysyä todella kovana pidempää kuin viisi minuuttia, joka teki orgasmin saamisesta hyvin vaikeaa minulle. En ollut kokenut sitä ensimmäisten 23 elinvuoteni aikana. Halusin palavasti ymmärtää sen sensaation mistä kuulin kaikkien ystävieni keskustelevan brunssilla. Lopulta selvisi, että poikaystäväni kestää parhaiten niin, että ratsastan hänellä väärinpäin. Kokeilujen jälkeen huomasimme, että jos hän hieroo klitoristani samalla kun on sisälläni, ja työntää tarpeeksi kovaa, saan orgasmin! Se on tehnyt meistä todella paljon läheisempiä."

"Vuosiin minulla ei ollut vaikeuksia saada orgasmia, mutta en tuntunut saavan sitä ikinä seksin yhteydessä. Huomasin sen olevan vain helpompaa käyttämällä käsiä, edes mieheni kädet eivät onnistuneet siinä. Ensimmäinen kerta kun sain orgasmin seksin yhteydessä oli niin, että olin päällä. Siinä oli vain jotain kitkaa, kun mieheni lantio hinkkasi minua samalla kun hän työnsi minua edes taas. Se simuloi minua tarpeeksi, että sain orgasmin."

"Minulla kesti pitkään ja aika monta miestä, että sain tietää saavani orgasmin niin, että makaan mahallani, mutta lantio kohotettuna (luonnollisesti tai tyynyn avulla)."

"En onnistunut saamaan orgasmia ihan kenen tahansa kanssa - se tarvitsi vakavan suhteen ja paljon kemiaa, jotta pääsin pisteeseeen, missä olin tarpeeksi rentoutunut. Mikä sitten lopulta toimi minulle, oli hitaan seksin harrastaminen. PIdän siitä kun katsomme toisiamme ja näen, että hän nauttii minusta. Se todella saa minut käymään kuumana. Saan myös orgasmin lähetyssaarnaajassa, kun hän työntää hitaasti, katsoen silmiini ja kosketellen minua."

Miehet ovat myös paljastaneet aiemmin sen, millä tavoin heidät voi saada laukeamaan nopeammin. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Tyydyttävä seksisessio voi kestää alle 20 minuuttia - lue vinkit ja onnistu

Lue myös: Voiko yksi nainen tyydyttää miehen koko loppuelämän ajan? Miehet vastaavat

Lue myös: Miksi miehet eivät puhu tunteistaan? Lue rehelliset vastaukset

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat