Kuva: AOP

Laulajatähti Sia sekoitti Nicki Minajin ja Cardi B:n toisiinsa Twitterissä: "Tein itsestäni pellen"

15.06.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Räppärien fanit eivät katsoneet naisen kömmähdystä hyvällä.

Muun muassa Chandelier- ja Cheap Thrills -hiteistään tunnettu australialaislaulaja Sia, 44, on joutunut sosiaalisessa mediassa kritiikin kohteeksi sekoitettuaan räppärit Nicki Minajin, 37, ja Cardi B:n, 27, toisiinsa. Tilanne sai alkunsa, kun joku oli twiitannut Sialle kuvan Nicki Minajista ja kysynyt, voisiko hän kuvitella joskus tekevänsä yhteistyötä räppäritähden kanssa. Sian vastaus tähän twiittiin nostatti kohinaa.

”Rakastan Cardi B:tä, ja olisi mahtavaa joskus tehdä yhteistyötä hänen kanssaan”, Sia vastasi.

Cardi B (kuva: AOP)

Nicki Minaj (kuva: AOP)

Cardi B ja Nicki Minaj ovat tunnettuja keskinäisistä kiistoistaan, joten kummankaan naisen fanit eivät olleet mielissään, kun Sia sekoitti kaksikon toisiinsa. Sia huomasi kömmähdyksestään saamansa kritiikin ja ryhtyi puolustuskannalle. Naisen mukaan ihmisten tulisi keskittyä tärkeämpiin uutisiin, kuten Black Lives Matter -liikehdintään ja rasisminvastaiseen työhön.

”Tällaiset kiistat eivät kiinnosta minua tippaakaan. George Floyd on murhattu. Breonna Taylor on murhattu. Tarvitsemme nyt yhteishenkeä. Luuletteko, että Cardi B ja Nikki ovat niin pikkumaisia, että he haluaisivat teidän keskittyvän typerään kiistaan oikeiden uutisten sijaan?” Sia twiittasi. Hän myöhemmin päätyi poistamaan twiitin.

Myöhemmin Sia otti sovittelevamman kannan asiaan.

”Ymmärsin yhden twiitin täysin väärin ja tein itsestäni pellen. Anteeksi Nicki Minaj ja Cardi B, jos kuulette tästä. Voinko vain tykätä teistä molemmista?” Sia kirjoittaa twiitissään, jonka voit katsoa alta tai tästä linkistä.

LADbible kirjoittaa, että Nicki Minaj tai Cardi B eivät ole ottaneet kantaa asiaan.

Lue myös: Nicki Minajin roisiakin roisimmalla musiikkivideolla hyvät tarkoitusperät - katso!

Lue myös: Nicki Minaj julkaisi tviitin ja sai fanit täysin sekaisin: "Älä leiki kanssamme"

Lähde: LADbible

Uusimmat